Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un cunoscut medic pediatru avertizeaza: Scolile se vor inchide una dupa alta. Vom avea campania sa ne omoram bunicii?

Playtech Playtech,
Un cunoscut medic pediatru avertizeaza: Scolile se vor inchide una dupa alta. Vom avea campania sa ne omoram bunicii?

Mihai Gafencu, medic pediatru la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu, din Timisoara, atrage atentia asupra pericolului la care sunt expusi milioane de romani, odata cu inceperea anului scolar. Cat de pregatite sunt scolile sa faca fata pandemiei Profesor universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara si presedintele Comitetului . continuă pe Playtech

Medicul Mihai Gafencu: Scolile se vor inchide una dupa alta. Copiii sunt cel mai activ vector de transmitere a COVID-19

Mihai Gafencu, medic pediatru la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara, profesor universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara, presedinte al Salvati Copiii, trage un semnal de alarma: scolile din Romania se vor inchide unele dupa altele imediat ce se vor fi deschis.

Nelu Tataru a facut un anunt halucinant. Cum se vor inchide scolile in Romania

Cu toate ca Ministerul Educatiei a publicat pe 1 septembrie ghidurile metodologice pentru profesori si scoli, in acest moment exista mari incertitudini asupra noului an scolar 2020-2021. Nelu Tataru a facut un anunt halucinant Desi Ministerul Educatiei anunta ca sunt pregatiti sa dea unda verde noului an scolar, totusi sunt multe intrebari ramase fara raspuns.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )