Libnet.ro
UNICEF

01:05

O cunoscuta actrita a disparut fara urma de doua luni. Se banuieste ca ar fi fost arestata

Antena3 Antena3,
O cunoscuta actrita a disparut fara urma de doua luni. Se banuieste ca ar fi fost arestata

Fan Bingbing, cea mai cunoscuta actrita din China, a disparut fara urma de doua luni. Femeia n-a mai fost vazuta in public de doi ani, iar pe retelele de socializare n-a mai avut nici un pic de. continuă pe Antena3

A DISPARUT cea mai cunoscuta actrita din China! Autoritatile o cauta de doua luni (FOTO)

Fan Bingbing, una dintre cele mai cunoscute actrite din China si, totodata, cea mai bine platita, a disparut de mai bine de doua luni. Evenimentul care ii ingrijoreaza atat pe apropiati, cat si pe fani.

O cunoscuta actrita si cantareata lupta a treia oara cu cancerul

Actrita si cantareata australiana Olivia Newton-John a anuntat ca sufera din nou de cancer si ca este nevoita sa recurga la uleiul de cannabis pentru a-si alina suferinta, relateaza luni ziarul spaniol.

Dorinta cea mai mare a Andreei Cristea, cu doar doua luni inainte sa moara in urma atacului de la Londra din martie 2017: O sa fie cel mai bun an al meu

Audierile martorilor in cazul atacului din 22 martie 2017 au inceput luni, 10 septembrie, la principala instanta juridica din Londra Old Bailey, cum este cunoscuta). in lovitura terorista au murit 5 oameni, inclusiv o tanara romanca, Andreea Cristea, care isi propusese ca anul 2017 sa fie cel mai bun an din viata ei.

O cunoscuta actrita a fost diagnosticata cu cancer pentru a treia oara: Voi invinge

Cantareata si actrita australiana Olivia Newton-John a dezvaluit intr-un interviu ca a fost diagnosticata cu cancer pentru a treia oara in trei decenii. intr-un interviu acordat postului Seven, afiliat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )