Libnet.ro
UNICEF

00:07

O cunoscuta dansatoare s-a sinucis. Motivul cutremurator pentru care a facut acest gest

Antena3 Antena3,
O cunoscuta dansatoare s-a sinucis. Motivul cutremurator pentru care a facut acest gest

Olivia Faulkner, o tanara in varsta de 19 ani, a fost gasitamoartain apartamentul ei din Londra. in cateva luni urma sa faca parte din distributia piesei Pippin. Olivia. continuă pe Antena3

O femeie din Barlad si-a declarat sotul mort. Motivul incredibil pentru care a recurs la acest gest

Situatie fara precedent la Barlad. O femeie si-a declarat sotul mort, dintr-un motiv de-a dreptul incredibil. Aceasta voia sa se recasatoreasca, iar sotul care lucra ilegal in Turcia o incurca. Asa ca.

Motivul incredibil pentru care Anastasia Cecati a fost ucisa de sot. Cunoscutilor nu le-a venit sa creada

Anastasia Cecati, actrita din Las Fierbinti, a fost ucisa de sotul ei in propria locuinta dintr-un motiv la care nu s-ar fi gandit nimeni. Tanara de 31 de ani a fost gasita de anchetatori fara.

Motivul emotionant pentru care o mireasa a purtat o rochie din parasuta in ziua nuntii - FOTO

MaiorulClaude Hensinger, pilotul unui bombardier B-52, se intorcea impreuna cu echipajul sau dintr-un raid asupra Japoniei. O defectiune tehnica a provocat aprinderea unui motor, iar parasutele au fost.

Deputatul PNL Dumitru Oprea ii cere ministrului Sanatatii sa explice motivele pentru care tratamentul cu imunoglobulina lipseste in continuare

Deputatul PNL Dumitru Oprea ii solicita Ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, sa explice motivele pentru care se inregistreaza, in continuare, discontinuitati in achizitia tratamentului cu imunoglobulina, pentru pacientii cu imunodeficienta primara. Criza imunoglobulinelor continua si in 2018. Pana cand?, se intreaba deputatul PNL, citat de Radio Iasi.

Un model celebru si-a omorat intreaga familie, apoi s-a sinucis! Motivul pentru care a facut asta e incredibil

Autoritatile din Michigan sunt socate de cazul modelului Lauren Stuart 45 de ani), care si-a ucis intreaga familie, apoi s-a sinucis. Trupurile neinsufletite ale celor patru au fost gasite de politie in casa.

Motivul pentru care Alex Velea apare in emisiuni cu ochelari de soare: Din respect pentru publicul meu!

Alex Velea apare mai tot timpul in emisiuni cu ochelarii de soare la ochi, dar motivul nu tine de stilul sau vestimentar. Am probleme la ochi. Ma uit cu stangul peste dreptul. Glumesc evident. N-am.

Caru' cu vedete:Claudia Pavel s-a pozat goala, dupa ce a fost eliminata de la Exatlon;Cine este tatal copilului Elenei Basescu.A avut numai iubite cu bani;Motivul pentru care Alex Velea apare la emisiune cu ochelari de soare. Din respect pentru publicul

Bomba sexy din Las Fierbinti. Fotografii de colectie in spatiul virtual. Protagonista personajului Geanina din Las Fierbinti si-a luat fanii prin surprindere, dupa ce a postat in spatiul virtual mai multe fotografii de pe vremea cand era mica. Iubita l-a parasit pe Kamara, care e in plin divort. Madalina: Ne-am despartit chiar de ziua lui. La doar cateva saptamani dupa ce au marturisit public ca isi doresc sa intemeieze o familie impreuna, povestea lor de iubire s-a incheiat.

Motivul pentru care este mai greu sa slabesti in anotimpul rece

Primavara si vara este mult mai usor sa faci alegeri alimentare mai sanatoase, datorita abundentei fructelor si legumelor de sezon. Iarna insa exista mai mult motivepentru care nu poti.

S-a aflat motivul pentru care actrita din Las Fierbinti a fost ucisa de sot

Apar detalii noi in cazul crimei care a socat doua tari. Actrita Anastasia Cecati, alias Anastasia Cia, a fost ucisa cu sange rece de sot, de fata cu fetita ei de doar trei saptamani. Barbatul, un.

O femeie din Arges a nascut in toaleta unui spital. Motivul pentru care a facut asta te va soca

Personalul medical de la Spitalul Judetean din Arges au avut de tratat un cazcu totul aparte. Potrivit medicilor, o femeie de 33 de ani, care nu stia ca era gravida, a nascut intr-otoaleta. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )