Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cupa Davis: Croatia, invinsa cu 3-0 de Rusia; Victorii pentru Canada si Belgia - Rezultatele din prima zi

Hotnews Hotnews,
 Cupa Davis: Croatia, invinsa cu 3-0 de Rusia; Victorii pentru Canada si Belgia - Rezultatele din prima zi

Cupa Davis a pornit luni la drum intr-un nou format, iar prima zi a competitiei de la Madrid a adus meciuri extrem de spectaculoase. Rusia a reusit sa o invinga pe Croatia, detinatoarea Salatierei de Argint, scor 3-0. Tot luni, Canada a castigat confruntarea cu Italia, scor 2-1, in timp ce Belgia s-a impus in fata Columbiei, scor 2-1. continuă pe Hotnews

Cupa Davis debuteaza intr-un nou format - Programul primelor dueluri din faza grupelor

Prima editie a noului format din Cupa Davis va debuta luni, cu primele trei confruntari din faza grupelor. Competitia porneste la drum cu 18 echipe si se disputa in perioada 18-24 noiembrie, in Caja Magica din Madrid. in meciul de deschidere se vor infrunta Croatia, detinatoarea Salatierei de Argint si Rusia.

Euro 2020, preliminarii: Victorii pentru Franta, Anglia, Turcia si Islanda Cehia, invinsa de Bulgaria (Rezultatele serii)

Reprezentativele Frantei, Angliei, Turciei si Islandei au obtinut, duminica, victorii in ultima etapa a preliminariilor Campionatului European din 2020. Surpriza serii a fost realizata de Bulgaria, care a invins nationala Cehiei, pe teren propriu, scor 1-0.

Cupa Davis: Argentina a invins Chile cu 3-0

Argentina a castigat cu scorul de 3-0 confruntarea cu Chile din Grupa C a Cupei Davis, care se desfa.

NBA: Victorii pentru Boston Celtics, Milwaukee Bucks si Houston Rockets - Rezultatele zilei

Boston Celtics, Milwaukee Bucks si Houston Rockets, trei dintre cele mai in forma echipe in actuala editie din NBA, au inregistrat victorii in meciurile disputate marti. Campioana Toronto Raptors s-a impus in fata celor de la Charlotte Hornets 132-96), in Scotiabank Arena, inregistrand a noua victorie a sezonului.

Liga 2: Victorii pentru Rapid Bucuresti, Ripensia Timisoara si Gloria Buzau (Rezultatele zilei)

Formatiile Rapid Bucuresti, Ripensia Timisoara si Gloria Buzau au obtinut, sambata, victorii in etapa a 18-a a Ligii a II-a. in urma acestor rezultate, giulestenii au urcat pe pozitia a treia 28 puncte).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )