Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cupa Mondiala 2018. David de Gea asteapta scuze publice de la premierul spaniol

Antena3 Antena3,
Cupa Mondiala 2018. David de Gea asteapta scuze publice de la premierul spaniol

Portarul selectionatei de fotbal a Spaniei, David de Gea, a solicitat luni, prin intermediul presei, scuze publice din partea noului sef al guvernului spaniol, Pedro Sanchez, pentru declaratiile facute de acesta i. continuă pe Antena3

Cupa Mondiala. Predictia Goldman Sachs: Brazilia castiga, in finala cu Germania

Analistii bancii de investitii Goldman Sachs, cu sediul la New York, au prezis ca Brazilia va castiga titlul mondial la CM de fotbal 2018 din Rusia, dupa ce va invinge Germania in finala, in timp ce Spania, o .

Investitie record in reclamele pentru Cupa Mondiala

Cheltuielile cu publicitatea ale firmelor chineze pe durata Cupei Mondiale de Fotbal 2018 din Rusia se ridica la nivelul record de 835 de milioane de dolari, transmite publicatia China Daily, care citeaza site-ul Yicai. com.

10 lucruri mai putin cunoscute despre Cupa Mondiala din Rusia

Turneul final al Campionatului Mondial aduce mai multe noutati, printre care folosirea arbitrajului video sau cea de-a patra schimbare. Pe langa inovatiile intens mediatizate, exista si cateva curiozitati despre aceasta competitie despre care s-a vorbit mai putin. Iata-le pe cele mai interesante:.

VIDEO Franta, doar remiza cu SUA (scor 1-1) la ultimul amical nainte de Cupa Mondiala

Nationala Frantei a fost tinuta in sah de selectionata Statelor Unite, 1-1 0-1), sambata seara, la Lyon, in ultimul sau meci de pregatire pentru Cupa Mondiala de fotbal din Rusia 14 iunie - 15 iulie).

Lumea fotbalului, zguduita: Israel cere excluderea Argentinei de la Cupa Mondiala! FIFA a fost contactata oficial

Cu sase zile inainte de startul Cupei Mondiale, un scandal de proportii a lovit lumea fotbalului, iar israelienii sunt foc si para.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )