Libnet.ro
UNICEF

12:00

CUPA MONDIALA: Brazilia - Germania, prima semifinala a competitiei

România Liberă România Liberă,
CUPA MONDIALA: Brazilia - Germania, prima semifinala a competitiei

Selectionata Braziliei va intalni reprezentativa Germaniei, marti, 8 iulie, la Belo Horizonte, de la ora 23. 00, in prima semifinala a Cupei Mondiale. continuă pe România Liberă

Germania este prima semifinalista de la Cupa Mondiala, dupa 1-0 cu Franta

Germania s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale din Brazilia, vineri seara, in urma victoriei la limita, scor 1-0, inregistrate in fata Frantei. Mats Hummels a semnat singura reusita a meciului, gol care a trimis Germania in careul de asi. Cu un om mai putin pe teren, fotbalistic vorbind, in persoana lui Paul Pogba, cocosii nu au putut emite pretentii in fata unei echipe exacte in aparare, care a stiut tot timpul ce isi doreste. Nemtii au tras un singur sut pe poarta pana in minutul 70, Schurrle indulcind statisticile spre final, cand a ratat doua ocazii imense, trase la indiggo. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Taboul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Cupa Mondiala: Cine va arbitra sferturile de finala de vineri

Cupa Mondiala din Brazilia, isi disputa vineri, primele doua sferturi de finala, urmand sa se intalneasca Franta cu Germania si Brazilia cu nationala Columbiei.

Scolari: Brazilia are o mana pe Cupa Mondiala

Antrenorul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, spune ca echipa sa are o mana pe Cupa Mondiala. Declaratiile au fost facute pe un ton dur, incercand sa raspunda criticilor venite inainte de meciul de vineri cu Columbia, de la Fortaleza.

Sondaj: Cine va castiga Cupa Mondiala din Brazilia 2014?

Cupa Mondiala din Brazilia se apropie de fazele finale, ultimele opt echipe, ramase in competitie, dandu-si intalnire in sferturile turneului. Revelatii ale acestei editii, foste campioane mondiale sau ech .

VIDEO Nationala Algeriei va dona celor din Gaza cei $9 milioane castigati la Cupa Mondiala

Echipa nationala de fotbal a Algeriei va dona premiul castigat la Cupa Mondiala din Brazilia, care se ridica la aproximativ 9 milioane de dolari, poporului din Fasia Gaza, ar fi declarat starul Algeriei, Islam Slimani.

Cupa Mondiala face din TVR 1 lider de audienta: care au fost partidele preferate de telespectatori

TVR 1 continua sa fie lider de audienta cu partidele de la Cupa Mondiala FIFA Brazilia 2014 si in faza optimilor. Primele sapte pozitii din topul celor mai urmarite zece programe au fost ocupate de sapte dintre cele opt partide ale otpimilor, la nivel national si urban.

Brazilianul Neymar NU va mai juca la Cupa Mondiala, dupa accidentarea de vineri

Atacantul brazilian Neymar, care a fost scos pe targa in minutul 88 al meciului cu nationala Columbiei, de la Fortaleza, a suferit o fractura de vertebra si nu va mai juca la Cupa Mondiala, a declarat medicul echi.

Cupa Mondiala 2014: Sapte jucatori germani sufera de gripa

In ziua sfertului de finala contra Frantei de la Cupa Mondiala 2014, echipa Germaniei este decimta de gripa. Sapte jucatori sunt afectati.

Neymar, accidentat la meciul cu Columbia: Brazilianul nu va mai evolua la Cupa Mondiala

Atacantul brazilian Neymar a suferit o fractura de vertebra in meciul de vineri cu Columbia si nu va mai juca la Cupa Mondiala. Testele efectuate au aratat ca a suferit o fractura la nivelul celei de-a treia.

Neymar, accidentat, nu va mai evolua la Cupa Mondiala

Atacantul brazilian Neymar, care a fost scos pe targa in minutul 88 al meciului cu nationala Columbiei, de la Fortaleza, a suferit o fractura de vertebra si nu va mai juca la Cupa Mondiala, a declarat medicul echipei Braziliei, Rodrigo Lasmar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )