Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cupa Mondiala de rugby in premiera fara Romania la start!

Online Sport Online Sport,
Cupa Mondiala de rugby in premiera fara Romania la start!

Vineri se da startul unei noi editii a Cupei Mondiale de rugby, competitie de unde Romania nu lipsise vreodata de la debutul in 1987. Se intampla acum din cauza unui motiv cat se poate de stupid. continuă pe Online Sport

Start in prima Cupa Mondiala de Rugby, fara stejari

Incepand de maine, pana pe 2 noiembrie, se vor desfasura cele 48 de partide ale Cupei Mondiale de Rugby, prima editie de la care lipsesc stejarii tricolori.

Rugby: Cupa Mondiala 2019, cea mai rentabila din istorie

Cupa Mondiala de rugby 2019 din Japonia va fi cea mai rentabila din istoria sportului cu balonul oval, depasind cu aproximativ 15 milioane lire sterline editia precedenta, gazduita de Anglia, a indicat marti World Rugby, cu trei zile inaintea deschiderii turneului care se va disputa cu casele inchise, informeaza AFP.

DHL livreaza Cupa Mondiala de Rugby 2019 in Japonia

DHL Express, liderul international in curierat expres si logistica, si-a indeplinit misiunea in calitatea de Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup 2019 din Japonia. DHL a livrat toate materialele necesare celor 20 de echipe participante precum echipamente de joc si antrenament, dar si materiale tehnice.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )