Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cupa Romaniei Rapid - Astra 2-3/ Un meci spectaculos, decis dupa prelungiri

Hotnews Hotnews,
Cupa Romaniei Rapid - Astra 2-3/ Un meci spectaculos, decis dupa prelungiri

Astra Giurgiu a invins echipa Rapid Bucuresti cu scorul de 3-2 si astfel este ultima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei. Alaturi de Astra, CFR Cluj, Otelul Galati si Petrolul Ploiesti vor juca in penultimul act al competitiei. In semifinale, partidele tur se vor juca in data de 12 decembrie. continuă pe Hotnews

Cupa Romaniei: Programul sferturilor; Petrolul vs Concordia, meciul zilei

Marti debuteaza partidele din sferturile Cupei Romaniei la fotbal, in primul meci urmand sa se dueleze Petrolul si Concordia Chiajna 20. 30, Digisport direct). Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor si al televizarilor.

Cupa Romaniei: Programul si televizarile sferturilor de finala

Meciurile din sferturile de finala ale Cupei Romaniei incep astazi in direct pe Onlinesport. ro. Iata programul si televizarile.

Detinatoarea trofeului, eliminata din Cupa Romaniei: CFR Cluj a invins-o pe Dinamo dupa prelungiri

Editia din acest an a Cupei Romaniei continua fara detinatoarea trofeului. CFR Cluj a castigat pe teren propriu cu 2-1, dupa prelungiri, in fata celor de la Dinamo, care au terminat meciul in noua, dupa.

Cupa Romaniei CFR Cluj - Dinamo 2-1/ Ceahlaul - Otelul 0-2

CFR Cluj si Otelul Galati s-au calificat in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce au invins formatiile Dinamo Bucuresti respectiv Ceahlaul Piatra Neamt. Clujenii s-au impus cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, in timpul regulamentar scorul fiind 1-1. Otelul s-a impus cu 2-0 la Piatra Neamt.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )