Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un cuplu din Shanghai si-a vandut copiii pentru iPhone-uri si pantofi de lux

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un cuplu din Shanghai si-a vandut copiii pentru iPhone-uri si pantofi de lux

Un cuplu din Shanghai este acuzat ca si-ar fi vandut trei nou-nascuti, iar cu banii incasati si-ar fi cumparat telefoane mobile iPhone, computere si pantofi, sustin autoritatile chineze, potrivit CNN . continuă pe Wall-Street Ro

Strigator la cer. Un cuplu din China si-a vandut copilul pentru un iPhone

Un cuplu din China este acuzat ca si-a vandut fetita si a folosit o parte din bani pentru a-si cumpara un iPhone, scrie inquirer. net. Procurorii din Shanghai ii acuza pe cei doi tineri de trafic de persoane,.

Oamenii de stiinta din Shanghai au inventat primul bec din lume care emite semnal Wi-Fi

Un grup de oameni de stiinta din Shanghai a inventat primul bec din lume care emite semnal Wi-Fi, potrivit Daily Mail. Expertii Universitatii Fudan au prezentat primul bec care emite un semnal pe care l-au.

Aproximativ 40% din deseurile romanilor reprezinta materie prima pentru economia tarii

Un studiu realizat de Eco-Rom Ambalaje arata ca un roman din mediul urban genereaza, in medie, aproximativ 346 kg de deseuri menajere pe an, in timp ce persoanele din mediul rural produc de pana la 3,5 ori mai putin aproximativ 95 kg de deseuri menajere pe an). Dintre acestea, deseurile reciclabile reprezinta aproximativ 39% in urban si 52% in rural, din care aproximativ jumatate sunt ambalaje.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )