Libnet.ro
UNICEF

06:30

Un cuplu a fost injunghiat intr-un bloc din Bucuresti. Motivul pentru care atacatorul a recurs la acest gest

B1 B1,
Un cuplu a fost injunghiat intr-un bloc din Bucuresti. Motivul pentru care atacatorul a recurs la acest gest

O femeie din Bucuresti si partenerul ei de viata au fost injunghiati, in cursul zilei de marti, chiar de fostul iubit al femeii. intreaga scena s-a petrecut intr-un bloc din sectorul 5 al. continuă pe B1

PRAHOVA: Um tanar a fost injunghiat mortal la o petrecere

Un tanar a fost injunghiat mortal, sambata noapte, la o petrecere care a avut loc in comuna prahoveana Dumbrava, principalul suspect fiind retinut de procurori sub acuzatia de omor, potrivit Agerpres. nn .

PRAHOVA: Un tanar a fost injunghiat mortal la o petrecere

Un tanar a fost injunghiat mortal, sambata noapte, la o petrecere care a avut loc in comuna prahoveana Dumbrava, principalul suspect fiind retinut de procurori sub acuzatia de omor, potrivit Agerpres. nn.

Evenimentul care i-a adus sfarsitul. Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce a fost injunghiat la o petrecere

Sambata noaptea un tanar, in varsta de 22 de ani, si-a gasit sfarsitul. Barbatul a fost injunghiat la o petrecere care a avut loc in comuna Dumbrava, din judetul Prahova. Principalul suspect a fost.

Locatari evacuati dintr-un bloc din Pitesti, dupa ce casa scarii a fost inundata cu fum

Aproximativ 30 de persoane, locatari ai unui bloc din municipiul Pitesti, au fost evacuate, duminica dupa-amiaza, din apartamente, dupa ce casa scarii s-a umplut cu fum. Pompierii au intervenit pentru a identifica sursa fumului, stabilind ca la subsol ardea mocnit gunoi menajer, in special plastic.

Incendiu intr-un apartament dintr-un bloc din Pitesti, unde un barbat a dat foc mai multor bunuri

Un incendiu a izbucnit, duminica seara, intr-un apartament dintr-un bloc din Pitesti, acesta fiind provocat de un barbat care a dat foc mai multor bunuri. Initial, barbatul a refuzat sa le deschida echipelor de interventie, iar apoi a iesit cu un cutit, fiind imobilizat de un politist. Pompierii au stins flacarile care erau in zona unui furtun de gaze, dar intre timp aproximativ 20 de locatari ai blocului au fost evacuati.

Incendiu puternic intr-un bloc din Baia Mare. O femeie a murit, iar alte 46 de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit in dimineata zilei de sambata, 2 ianuarie intr-un bloc din Baia Mare. Flacarile au cuprins o garsoniera, locuinta in care se afla si o femeie de 88 de ani care a decedat. Flacarile.

Cum a incalcat Dana Budeanu legea in 2 spitale din Bucuresti. A marturisit chiar cu gura ei

Virusul exista, dar nu e marele virus ucigas. Asta e o prosteala! Ce e aia in 2020 sa nu stim despre virus nimic?, este de parere Dana Budeanu, care s-a facut remarcata in aceasta perioada pe retelele de socializare si nu numai prin dubiile afisate fata de ceea ce se petrece cu noul coronavirus, dar .

Cum a fost surprinsa Andreea Banica in Bucuresti. A furat locul, fara nicio jena

Incredibil cum a fost surprinsa Andreea Bania prin Bucuresti la volanul bolidului sau de lux. Ce loc a furat imediat cantareata, fara nicio jena. cititi in articolul de mai jos. Incredibil unde si-a parcat Andreea Banica bolidul dupa ce nu a gasit un loc de parcare Andreea Banica a fost surprinsa in Bucuresti in timp .

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2132 seconds )