Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cuplu surpriza in showbiz! Sorana Cirstea si Ion Tiriac Jr. s-au logodit, la doar cateva luni de relatie

Antena3 Antena3,
Cuplu surpriza in showbiz! Sorana Cirstea si Ion Tiriac Jr. s-au logodit, la doar cateva luni de relatie

Tenismena Sora Cirstea, in varsta de 30 de ani, are o relatie de dragoste cu Ion Ion Tiriac, in varsta de 43 de ani, fiul miliardarului Ion Tiriac, presedinte al Federatiei Romane de Tenis. continuă pe Antena3

Ion Ion Tiriac si Sorana Cirstea, cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi s-ar fi logodit deja

Fiul cel mare al miliardarului Ion Tiriac, Ion Ion 43 de ani) se iubeste de ceva timpcu jucatoarea de tenis Sorana Cirstea 30 de ani), numarul 75 WTA. Mai mult, cei doi si-ar fi dus relatia la urmatorul.

Ion Ion Tiriac s-a logodit cu cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania, la doar cateva luni dupa divortul de IleanaLazariuc

Tiriac Jr. s-a logodit deja cu cea mai frumoasa jucatoare de tenis din Romania, la doar cateva luni dupa ce presa a aflat de divortul secret de o alta frumusete - Ileana Lazariuc, femeia care i-a daruit doi baieti. Ion Alexandru Tiriac s-ar fi casatorit cu Sorana Cirstea, cu care ar avea o relatie de mai bine de trei ani.

Simona Halep, Gica Hagi si Ion Tiriac, mesaj de ultima ora pentru romani. O sa dureze cel putin 10 ani!

Unii dintre cei mai cunoscuti sportivi pe care i-a avut Romania au un mesaj de ultima ora de transmis poporului. Ce spun Simona Halep, Ion Tiriac si Gica Hagi? Halep, Tiriac si Hagi, mesaj de ultima ora pentru romani? Unii din cei mai mari campioni au ajuns sa fie in istoria si inimile romanilor foarte .

Cu cine a ajuns sa se iubeasca Maria Constantin, dupa despartirea de Dacian Varga. Detalii bomba despre cel mai nou cuplu din showbiz

Maria Constantin si-a facut aparitia in cadrul unei mega petreceri. Dar nu a fost vazuta singura, ci in tandreturi cu un nou pretendent. Cine este noul barbat din viata cunoscutei cantarete? Noua cucerire a Mariei Constantin Maria Constantin iubeste sa se joacecu focul! Blondina a bifat doua divorturi, ambele cu scandal, s-a implicat in relatii .

Planul indraznet gandit de Ion Tiriac pentru turneul de la Madrid din luna septembrie

Anulat initial din cauza pandemiei de coronavirus, turneul de la Madrid va avea loc pana la urma, dar in luna septembrie. Feliciano Lopez, directorul turneului din capitala Spaniei, a discutat despre editia din acest an, una in care organizatorii le pregatesc o surpriza fanilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )