Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cuplu de vis la Wimbledon! Cu ce jucator va face pereche Serena Williams la turneul de la Londra

Adevărul Adevărul,
Cuplu de vis la Wimbledon! Cu ce jucator va face pereche Serena Williams la turneul de la Londra

Serena Williams a revenit in circuit la Wimbledon, unde va juca si in competitia de dublu mixt, alaturi de o alta legenda a tenisului mondial. continuă pe Adevărul

Wimbledon: Andy Murray si-a gasit jumatatea pentru dublu mixt - Serena Williams

Tenismenul britanic Andy Murray a anuntat ca va face echipa cu americanca Serena Williams, in proba de dublu mixt de la Wimbledon, informeaza BBC.

Wimbledon: Serena Williams si Petra Kvitova s-au calificat in runda a doua, dupa victorii in doua seturi

Serena Williams s-a calificat in turul al doilea de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe italianca Giulia Gatto-Monticone debutanta la All England Club la 31 de ani). Mai departe merge si Petra Kvitova, care a trecut de Ons Jabeur semifinalista la Eastbourne).

Wimbledon: Serena Williams, disponibila sa joace la dublu mixt cu Andy Murray

Americanca Serena Williams, fost numar unu mondial al tenisului feminin, este disponibila sa joace la dublu mixt la Wimbledon cu britanicul Andy Murray, scrie LEquipe.

Wimbledon (f): Maria Sharapova si Garbine Muguruza au fost eliminate Serena Williams, Barty, Bertens, Kerber, Kvitova si Stephens merg in turul al doilea (Rezultatele zilei)

Maria Sharapova abandon in decisivul meciului cu Parmentier) si Garbine Muguruza invinsa de Beatriz Haddad Maia) sunt cele mai importante nume care au parasit, marti, turneul de la All England Club. in turul al doilea merg favorite precum Ashleigh Barty 1), Kiki Bertens 4), Angelique Kerber 5), Petra Kvitova 6), Sloane Stephens 9) sau Serena Williams 11).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )