Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cupru Min pregateste investitii de 65 milioane lei pentru 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cupru Min pregateste investitii de 65 milioane lei pentru 2018

Compania Cupru Min SA Abrud a planificat investitii de 65 milioane de lei pentru anul 2018, din care aproape doua treimi se concentreaza in mediu, iar principalul obiectiv este finalizarea instalatiei de neutralizare a apelor acide, informeaza Ministerul Economiei intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

CMC a aprobat alocarea a 2 milioane de lei pentru produse de igiena in institutiile de invatamant din Chisinau

Consiliul municipal Chisinau a aprobat alocarea a doua milioane de lei pentru asigurarea institutiilor de invatamant cu produse de igiena pana la finele anului curent. Alocarea sumei s-a facut prin modificari la bugetul municipal, transmite IPN.

Complexul Energetic Hunedoara si-a redus pierderile in primul semestru cu 20%, la 88,66 milioane lei

Producatorul de energie Complexul Energetic Hunedoara a avut pierderi de 88,66 milioane lei in primul semestru al acestui an, cu 20% mai mici fata de primele sase luni ale anului trecut, cand s-au ridicat la 110,2 milioane lei, potrivit unui raport publicat pe site-ul companiei.

Complexul Energetic Hunedoara si-a redus pierderile cu 20%, la 88,66 milioane lei

Complexul Energetic Hunedoara a avut pierderi de 88,66 milioane lei in primul semestru al acestui an, cu 20% mai mici fata de primele sase luni ale anului trecut, cand s-au ridicat la 110,2 milioane lei, potrivit unui raport financiar al producatorului de energie.

GAURA NEAGRA DE LA TAROM: 206 milioane lei PIERDERI in proiectul noului buget. Un DECENIU pe minus si salariu mediu de 6.363 lei

Si in acest an compania nationala de transport aerian Tarom estimeaza ca va inregistra pierderi in valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli re.

Tarom estimeaza ca va incheia acest an cu pierderi de peste 206 milioane lei

Compania nationala de transport aerian Tarom estimeaza ca va inregistra in acest an pierderi in valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli rectificat pus in dezbatere de actionarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

SIF Banat Crisana a inregistrat un profit net de 55,26 milioane lei

SIF Banat Crisana SIF1) a inregistral un profit net de 55,26 milioane lei in al treilea trimestru al acestui an, in scadere fata de rezultatul cumulat al primelor trei trimestre ale anului 2016 ca urmare a volumului mai redus al veniturilor, potrivit unui comunicat de presa al societatii remis Bursei de Valori din Bucuresti BVB).

Tarom va incheia acest an cu pierderi de peste 206 milioane lei, de cinci ori mai estimarile initiale - proiect

Compania nationala de transport aerian Tarom estimeaza ca va inregistra in acest an pierderi in valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli rectificat pus in dezbatare de actionarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

Proiectul bugetului rectificat al Tarom include pierderi de peste 206 milioane lei, de cinci ori mai mari fata de estimarile initiale. Acesta este al zecelea an cu pierderi

Compania nationala de transport aerian Tarom estimeaza ca va inregistra in acest an pierderi in valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli rectificat pus in dezbatare de actionarul majoritar, Ministerul Transporturilor, scrie news. ro.

Teraplast vrea sa isi rascumpere 5,15 milioane actiuni proprii cu maximum 1,85 milioane lei

Consiliul de Administratie al producatorului de tevi si profile din PVC Teraplast a anuntat ca vrea sa rascumpere de pe piata de capital un numar de maximum 5,15 milioane actiuni proprii, in limita unui buget de 1,85 milioane lei, si a desemnat in acest sens societatea de servicii financiare BT Capital Partners sa-i reprezinte interesele.

Televiziunea publica da 5,2 milioane de lei din fonduri proprii sa faca un sediu nou pentru TVR Craiova

TVR va cheltui 5. 350 lei pentru a construi un nou sediu pentru TVR Craiova, o cladire de 2000 mp, cu doua studiouri si spatii pentru birouri, potrivit unui anunt al institutiei. Televiziunea publica afirma ca e vorba despre un proiect de importanta strategica si care va fi realizat din fonduri proprii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )