Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curs BNR: Euro sare pentru prima data in istorie peste 4,7 lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curs BNR: Euro sare pentru prima data in istorie peste 4,7 lei

Leul a continuat sa se deprecieze si la acest inceput de saptamana, cursul BNR oficial anuntat luni fiind de 4,7081 lei/euro, un nou record istoric. continuă pe Wall-Street Ro

Gala premiilor Oscar ramne fara prezentator principal pentru prima data n ultimii 30 de ani

Gala de decernare a premiilor Oscar, cea mai urmarita ceremonie organizata la Hollywood, ar trebui sa se deruleze fara prezentator principal pentru prima data in ultimii 30 de ani, dupa retragerea actorului Kevin Hart in urma unor polemici generate de cateva mesaje mai vechi ale sale, publicate pe Twitter si considerate homofobe, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Premiile Oscar. Gala s-ar putea desfasura fara un prezentator, pentru prima data in ultimii 30 de ani

Gala de decernare a premiilor Oscar, cea mai urmarita ceremonie organizata la Hollywood, ar trebui sa se deruleze fara prezentator principal pentru prima data in ultimii 30 de ani, dupa retragerea actorului.

Gala premiilor Oscar din acest an ramane fara prezentator principal pentru prima data dupa 1989

Gala de decernare a premiilor Oscar, cea mai urmarita ceremonie organizata la Hollywood, ar trebui sa se deruleze fara prezentator principal pentru prima data in ultimii 30 de ani, dupa retragerea actorului Kevin Hart in urma unor polemici generate de.

CURS VALUTAR. Euro trece de 4,7 lei. Dolarul creste si el

Leul s-a depreciat marti cu 0,51 bani 0,11%) fata de euro, ajungand din nou la un minim istoric in raport cu moneda unica europeana, cursul stabilit de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de.

SOC la Hollywood: Este vorba despre gala premiilor Oscar. Se intampla pentru prima data in ultimii 30 de ani(VIDEO)

Premiera la gala premiilor Oscar, de la la finalul lunii februarie. Cea mai urmarita ceremonie organizata la Hollywood ar putea sa se desfasoare fara prezentator principal, pentru prima data in ultimii 30 de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )