Libnet.ro
UNICEF

22:45

Curs BNR, miercuri, 5 august. Cat costa un euro astazi

Playtech Playtech,
Curs BNR, miercuri, 5 august. Cat costa un euro astazi

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 5 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar miercuri, 5 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat . continuă pe Playtech

Curs BNR, luni, 4 august. Cat costa un euro astazi

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 4 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 4 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Curs BNR, luni, 3 august. Cat costa un euro astazi

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 3 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 3 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Samsung a lansat noile telefoane de varf de gama Galaxy Note 20, cu ecrane de 6,7, respectiv 6,9 inci. Cat costa si cand vor fi disponibile

Samsung a lansat noile telefoane de varf de gama din seria Galaxy Note 20, in variantele cu ecran de 6,7 inci pentru modelul clasic si de 6,9 inci pentru modelul Note 20 Ultra. Ecranele sunt mai mari ca la generatia de anul trecut, procesorul este mai puternic, camerele sunt si mai bune, dar preturile sunt pe masura. Cele doua telefoane pot fi comandate incepand cu 5 august si vor ajunge la clienti din 21 august. Preturile pentru Note pornesc de la 949 euro, iar la Note 20 Ultra, de la 1299 euro. Samsung a lansat si noua generatie a smartphone-ului pliabil Galaxy Z Fold, noul ceas inteligent Galaxy Watch3 si tabletele Tab S7 si S7+.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )