Libnet.ro
UNICEF

13:15

Curs valutar 13 decembrie. Rezultatul alegerilor n-a afectat semnificativ cotatiile

România Liberă România Liberă,
Curs valutar 13 decembrie. Rezultatul alegerilor n-a afectat semnificativ cotatiile

Rezultatul alegerilor de duminica n-a afectat semnificativ cotatiile principalelor valute . continuă pe România Liberă

Curs valutar 12 decembrie. Variatii nesemnificative ale cotatiilor

Cursul valutar valabil luni, 12 decembrie, este caracterizat prin variatii nesemnificative ale cotatiilor principalelor valute comparativ cu precedenta sedinta de tranzactionare .

Maia Sandu a CONTESTAT la Curtea Constitutionala rezultatul alegerilor! Liderul PAS, ACUZATII GRAVE

Maia Sandu, liderul Partidului Actiune si Solidaritate PAS) din Republica Moldova, a contestat la Curtea Constitutionala rezultatul alegerilor, in care acuza faptul ca alegerile prezidentiale) nu.

Nu impartasesc pesimismul din jur. Nu e o zi de DOLIU. Nu voi TACEA dupa ce imi termin mandatul!. Raluca Pruna, despre rezultatul alegerilor

Raluca Pruna, ministrul Justitiei, a scris pe Facebook ca nu impartaseste pesimisul din jur referitor la rezultatul alegerilor parlamentare, ca nu e o zi de doliu si ca nu va tacea dupa.

Hai sa n-o dam in BABISEME APOCALIPTICE si sa ne bagam (iar) picioarele in tot! Adrian Despot, salvator la Colectiv, despre rezultatul alegerilor

Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie , cel care a reusit sa iasa cu viata din clubul Colectiv si apoi a ajutat la salvarea a zeci de tineri, a publicat un mesaj pe Facebook in legatura cu rezultatul.

Hai sa n-o dam in BABISME APOCALIPTICE si sa ne bagam (iar) picioarele in tot! Adrian Despot, salvator la Colectiv, despre rezultatul alegerilor

Adrian Despot, solistul trupei Vita de Vie , cel care a reusit sa iasa cu viata din clubul Colectiv si apoi a ajutat la salvarea a zeci de tineri, a publicat un mesaj pe Facebook in legatura cu rezultatul.

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a validat rezultatul alegerilor prezidentiale in care a fost ales Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a validat, marti, rezultatele alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Presa internationala, bulversata de rezultatul alegerilor din Romania: Dupa ce, cu un an in urma, daramau Guvernul Ponta, romanii se intorc la PSD

Presa internationala e bulversata de rezultatul alegerilor parlamentare din tara noastra. New York Times se intreaba cum e posibil ca dupa un an dupa ce romanii au dat jos Guvernul Ponta sa-i.

Adrian Nastase comenteaza rezultatul alegerilor parlamentare: O noua revolutie Facebook nu s-a mai desfasurat

Romania se inscrie in randul tarilor din spatiul lumii euro-atlantice in care au avut loc revolutii ale majoritatii tacute, realizate in numele suveranismului, dar pe de alta parte, mult-asteptata revolutie Facebook reloaded nu s-a mai desfasurat, sustine fostul premier Adrian Nastase.

Republica Moldova: Maia Sandu va contesta, la Curtea Constitutionala, rezultatul alegerilor

Partidul Actiune si Solidaritate PAS) din Republica Moldova a depus, marti, o sesizare la Curtea Constitutionala CC) a republicii, in care acuza faptul ca alegerile prezidentiale) nu au fost libere si corecte.

Andi Moisescu, despre rezultatul alegerilor: Practic, nici ziua in care vor reveni Oprea si Piedone nu mai poate fi atat de departe

Andi Moisescu a avut o reactie ironica pe Facebook dupa ce au fost anuntate rezultatele alegerilor parlamentare de duminica. 'inteleg ca de astazi o sa curga numai lapte si miere.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )