Libnet.ro
UNICEF

12:45

Curs valutar 17 februarie. Saptamana incepe cu recorduri la cursul valutar: Dolarul si aurul ating valori maxime

Antena3 Antena3,
Curs valutar 17 februarie. Saptamana incepe cu recorduri la cursul valutar: Dolarul si aurul ating valori maxime

Cursul valutar a doborat un nou maxim istoric. BNR a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,7748 leieuro, in crestere cu 0,11% fata de valoarea atinsa vineri. continuă pe Antena3

Curs valutar BNR luni, 17 februarie. Cu cat poate fi cumparat euro, in comparatie cu dolarul si lira sterlina

BNR va emite noul curs valutar luni, 17 februarie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR luni, 17 februarie Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii luni, 17 februarie, in jurul orei .

Informatii ANM. Prognoza meteo pentru luni, 17 februarie: cer noros si temperaturi peste media perioadei

Specialistii de la ANM au informat cum va fi vremea saptamana aceasta. De luni, 17 februarie 2020, ne asteapta temperaturi peste media perioadei si cer noros. Prognoza ANM pentru luni, 17 februarie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza pentru intervalul 17 februarie 24 februarie 2020. Meteorologii anunta ca spre .

Calendar ortodox 17 februarie. Ce sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Calendar ortodox 17 februarie. Anul acesta Triodul incepe pe 17 februarie, cu trei saptamani inainte de Postul Mare si dureaza pana in Sambata Pastilor, avand 10 saptamani.

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de luni, 17 februarie. Un nou scandal in casa

In emisiunea Puterea Dragostei au intervenit noi discutii pe temele legate de relatii, de astfel a fost eliminat prin vot si un nou concurent! Ce s-a intamplat in editia de luni, 17 februarie? Un nou scandal in casa in urma editiei precedente din Puterea Dragostei,Bianca face declaratii dure asupra Ligiei, sustinand ca ar fi incercat .

HOROSCOP DRAGOSTE 17 FEBRUARIE. Gemenii au o zi minunata, Scorpionii sunt sustinuti in iubire

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi LUNI 17 FEBRUARIE 2020; Mercur a intrat in miscarea retrograda, prima din acest an, si are loc in Pesti, deci urmeaza o noua energie, unii ar numi-o ciudata, altii ar intampina-o cu incantare pentru ca le da o pauza binemeritata pentru a revizui vechi proiecte din trecut.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 17 februarie. Taurii sunt sensibili, Sagetatorii sunt sobrii

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 17 FEBRUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 februarie. Taurii sunt creatori magici, Racii trebuie sa fie puternici

Iata pentru LUNI 17 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 17 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoriateleviziunii: Survivor Romania! Emisiunea .

HOROSCOP 17 februarie, cu Camelia Patrascanu. Leii sunt creativi. Varsatorii sunt in centrul atentiei

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 17 februarie. Istetime azi. Primim sfaturi de la persoane care ne ghideaza foarte bine. Totul e sa facem investigatii.

HOROSCOP 17 FEBRUARIE. Racii se simt tensionati, Sagetatorii infrunta problemele

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 17 FEBRUARIE 2020; Mercur a intrat in miscarea retrograda, prima din acest an, si are loc in Pesti, deci urmeaza o noua energie, unii ar numi-o ciudata, altii ar intampina-o cu incantare pentru ca le da o pauza binemeritata pentru a revizui vechi proiecte din trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )