Libnet.ro
UNICEF

14:15

Curs valutar 17 iunie. Leul, la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani si jumatate

România Liberă România Liberă,
Curs valutar 17 iunie. Leul, la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani si jumatate

Cursul valutar valabil pentru vineri, 17 iunie, indica faptul ca moneda nationala a ajuns la cel mai scazut nivel in comparatie cu euro din ultimii trei ani si jumatate . continuă pe România Liberă

Curs valutar 16 iunie. Leul continua tendinta de depreciere

Cursul valutar valabil pentru joi, 16 iunie, indica o mentinere a tendintei de depreciere a monedei nationale in raport cu principalele valute .

Curs valutar 15 iunie. Leul continua sa se deprecieze

Cursul valutar valabil pentru miercuri, 15 iunie, indica o continuare a deprecierii monedei nationale fata de principalele valute .

Curs valutar 14 iunie. Leul se depreciaza pe toate fronturile

Cursul valutar valabil pentru marti, 14 iunie, indica o depreciere a leului in raport cu toate valutele importante .

Curs valutar 13 iunie. Leul se apreciaza fata de euro

Cursul valutar valabil luni, 13 iunie, indica o apreciere a monedei nationale fata de euro, in paralel cu o depreciere in raport cu dolarul american si francul elvetian .

Crestere de 5,49% pentru Zentiva

Actiunile Zentiva SCD) s-au apreciat cu 5,49%, in perioada 7-14 iunie, reprezentand cel mai bun plasament, in perioada 7-14 iunie.

HOROSCOP 17 iunie. Gemenii vor castiga mai multi bani

Horoscop maine, 17 iunie. Gemenii vor castiga mai multi bani, iar Balantele vor avansa in cariera Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Beth Hart: Pe 17 iunie ii voi intreba pe fani ce melodii vor sa asculte

Beth Hart, cantareata ajunsa numarul 1 in top Billboard Blues, aflata in turneu mondial de promovare a ultimului sau album, Better Than Home, ii va intreba pe fanii romani ce melodii vor sa asculte la spectacolul de pe 17 iunie, de la Sala Palatului din Bucuresti. Treaba mea asta este sa fac oamenii sa se simta bina, sa asculte ceea ce vor!, spune cantareata americana. Mai mult, Beth Hart a mai precizat ca vrea sa-si planifice o vacanta in Romania, iar castelul lui Dracula este pe lista locurilor pe care vrea sa le viziteze.

Horoscop zilnic, 17 iunie 2016. Taurii ocolesc munca grea

Horoscop zilnic, 17 iunie 2016. Nativii din Taur isi afirma calitatile fara sa depuna eforturi deosebite, in timp ce Leii sunt stresati de aparitia unor posibile conflicte.

Pariurile lui Balint pentru EURO 2016: Pogba va fi cel mai bun jucator al turneului. Nicusor Stanciu, cel mai bun tricolor!

Au mai ramas mai putin de 32 de ore pana la cel mai important turneu european al anului, EURO 2016, competitie pe care Romania are privilegiul sa o inaugureze intr-un meci cu gazda Franta. Un numar record de selectionate, 24, se afla la startul competitiei, insa pe 10 iulie una singura va ridica trofeul dupa finala de pe Stade de France.

Deciziile judecatorilor sunt luate deseori la presiunea opiniei publice si vin sa confirme arestul preventiv. Elena Udrea: Traian Basescu este cel mai obiectiv sustinator al Justitiei la nivel inalt (VIDEO)

Traian Basescu este cel mai obiectiv sustinator al Justitiei la nivel inalt, a declarat Elena Udrea pentru B1 TV, dupa ce a facut o comparatie intre pozitia adoptata de presedintele Iohannis.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )