Libnet.ro
UNICEF

15:00

Curs valutar 17 martie. Creste euro, scade dolarul

România Liberă România Liberă,
Curs valutar 17 martie. Creste euro, scade dolarul

Cursul valutar valabil vineri, 17 martie, indica o crestere usoara a cotatiei euro, in paralel cu o scadere semnificativa, de peste trei bani, a cursului dolarului american . continuă pe România Liberă

Curs valutar 16 martie. Leul se apreciaza usor

Cursul valutar valabil joi, 16 martie, indica o apreciere usoara a monedei nationale in raport cu principalele valute, cu exceptia lirei sterline .

Cine a fost Alexie , Omul lui Dumnezeu sau Cel Cald. Numele lui este sarbatorit pe 17 martie

Luna martie nu are multe sarbatori, insa dintre toate, Alexiile, sarbatorita pe 17 martie, este una aparte. Aceasta zi are legatura cu venirea primaverii si de numele personajului se leaga o legenda frumoasa.

17 martie in istorie: incepe sa functioneze Banca Romaniei. Dalai Lama pleaca in exil

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 17 martie .

17 martie, Ziua Mondiala a Somnului. Dormi linistit. Traieste viata

Celebrata in ziua de vineri a celei de-a doua saptamani intregi din martie, este un eveniment anual organizat din initiativa Asociatiei Mondiale a Medicinii Somnului, din anul 2008. Insomniile sunt o epidemie globala care ameninta sanatatea si calitatea vietii a 45% din populatie.

Indicii, in urcare, pe fondul unui rulaj de 17,63 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 80,13 milioane de lei 17,63 milioane euro), mai mare decat marti 5,3 milioane euro).

Euro scade sub pragul de 4,55 lei

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,5429 lei/euro, o scadere dupa ce trei zile la rand moneda europeana s-a situat peste pragul de 4,55 lei.

MACRO NEWSLETTER 17 Martie 2017

Preturile de consum din SUA si-au accelerat cresterea anuala si in februarie 2017, pana la 2,8%, de la 2,5% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,1%, dupa un avans de 0,6% in luna anterioara.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )