Libnet.ro
UNICEF

05:30

Curs valutar BNR astazi, 30 aprilie: leul incepe saptamana in stagnare fata de euro, dar creste in raport cu dolarul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curs valutar BNR astazi, 30 aprilie: leul incepe saptamana in stagnare fata de euro, dar creste in raport cu dolarul

Moneda nationala incepe saptamana in crestere nesemnificativa fata de moneda unica europeana, dar se apreciaza mai accelerat in raport cu dolarul. Aceasta apreciere, insa, reprezinta doar o recuperare dupa deprecierea semnificativa inregistrata de leu. continuă pe Wall-Street Ro

HOROSCOP 30 APRILIE. Taurii trebuie sa caute solutii la probleme, Berbecii sunt plini de energie

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 30 APRILIE 2019; ultima zi din luna aprilie aduce cea de-a treia planeta ce intra in miscare retrograda in aceasta luna, dupa Jupiter si Pluto,.

HOROSCOP 30 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Taurii au o zi frumoasa. Pestii se bazeaza pe intuitie

Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 30 aprilie. Azi vom avea grija pentru altii, toleranta si iertare. HOROSCOP Berbec - este o zi pasnica si.

Hramul Manastirii Sfintii Voievozi are loc in perioada 30 aprilie-6 mai. Icoana facatoare de minuni, adusa in Baragan

In perioada 30 aprilie-6 mai, Episcopia Sloboziei si Calarasilor organizeaza o serie de manifestari cu ocazia sarbatoririi hramului Izvorul Tamaduirii al stravechiului asezamant monahal Sfintii Voievozi din Slobozia. Astfel, pentru credinciosi va fi adusa in Baragan, Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului de la Schitul Vovidenia-Manastirea Neamt, Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 aprilie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Marti, 30 aprilie, vremea va fi in general instabila si mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data in regiunile intracarpatice. Cerul va avea innorari si se vor semnala averse si descarcari el.

CALENDAR ORTODOX 30 APRILIE. Sfintele Pasti: invierea Domnului - sarbatoarea luminii si a bucuriei

Pastile sunt in Ortodoxie sarbatoarea sarbatorilor. Daca sarbatoarea este o tasnire de viata dumnezeiasca in creatie si ca atare o tasnire de lumina mai presus de fire, Pastile sunt.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 30 aprilie. Berbecii sunt in siguranta alaturi de persoana iubita, Gemenii trebuie sa invete sa se ierte

Iata pentru MARTI 30 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

CURS VALUTAR. Euro salta in raport cu leul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, marti, un curs de 4,7582 lei pentru un euro, in crestere cu 0,01 bani fata de cotatia de 4,7581 lei stabilita in sedinta precedenta. Pe de alta parte, l.

Horoscop 30 aprilie 2019: Gemenii sunt norocosi, Berbecii au sansa sa se afirme

Horoscop 30 aprilie Berbec Esti tentat sa incerci unele schimbari si daca vei proceda cu mai multa diplomatie, o sa ai de castigat. E o perioada cu sanse excelente de afirmare . Niste vesti din zona afa.

HOROSCOP TAROT pentru perioada 30 aprilie 5 mai 2019. Berbecii isi gasesc echilibrul, Taurii trebuie sa aiba grija de ei insisi

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )