Libnet.ro
UNICEF

14:30

Curs valutar BNR azi, 9 mai. Cat costa euro si ce se intampla cu dolarul

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR azi, 9 mai. Cat costa euro si ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, joi, 9 mai, la ora 13:00. Moneda europeana a inregistrat o crestere de 0,0021 lei, in timp ce dolarul american a crescut cu 0,0055 lei. Francul elvetian e pe plus cu 0,0018 lei, iar lira sterlina a scazut cu 0,0062 lei. in luna aprilie, [] . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR azi, 6 mai. Ce se intampla cu euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, luni, 6 mai 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor fi valabile pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. in luna aprilie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7583 lei minim de 4,7507 si maxim de 4,7625). Aceeasi medie a fost inregistrata [] .

Curs valutar BNR azi, 7 mai. Cotatia principalelor valute internationale

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, marti, 7 mai, de la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor fi valabile pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. in luna aprilie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7583 lei minim de 4,7507 si maxim de 4,7625). Aceeasi medie a fost inregistrata [] .

Curs valutar BNR azi, 8 mai. Cotatia principalelor valute internationale

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, miercuri, 8 mai, de la ora 13:00. Moneda europeana a inregistrat o crestere de 0. 0034 lei, in timp ce dolarul american a crescut cu 0,0004 lei. Francul elvetian este in scadere cu 0,0029 lei, iar lira sterlina a scazut cu 0,0071 lei. in luna [] .

Curs valutar BNR astazi, 6 mai: leul incepe saptamana in crestere fata de euro, dar mai ales fata de dolar

Leul s-a apreciat in prima sedinta a saptamanii in fata moendei unice europene, dar mai ales fata de dolarul american. In cazul evolutiei fata de dolar, insa, leul este mai degraba in perioada de recuperare a pierderii, decat de apreciere, avand in.

Curs valutar BNR astazi, 7 mai: leul trece pe depreciere in a doua zi a saptamanii

Moneda nationala s-a depreciat, marti, in fata principalelor valute, dupa un inceput de saptamana in crestere. La cat a ajuns cursul BNR?.

Curs valutar BNR astazi, 8 mai: leul revine pe crestere, insa aceasta ramane firava

Leul s-a apreciat miercuri in fata principalelor valute, dupa scaderea inregistrata in sedinta precedenta. Cu toate acestea, aprecierea fata de euro este doar simbolica.

Curs valutar BNR astazi, 9 mai: leul, in zig-zag in aceasta saptamana

Moneda nationala s-a depreciat, in sedinta de joi, in fata principalelor valute, dupa ce a avut o evolutie mixta de la o zi la alta in aceasta saptamana.

Cat costa modernizarea unuia dintre cele mai importante bulevarde ale Clujului. Banii vin din fonduri de la Bruxelles

Consilierii locali din Cluj-Napoca vor aproba, miercuri, 8 mai, proiectul modernizarii Bulevardului 21 Decembrie. Pentru lucrari vor fi utilizate fonduri europene, iar autoritatile locale vor contribui cu o mica parte din suma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2004 seconds )