Libnet.ro
UNICEF

12:15

Curs valutar BNR, BRD, BCR. Francul elvetian e mai scump decat euro

Adevărul Adevărul,
Curs valutar BNR, BRD, BCR. Francul elvetian e mai scump decat euro

Curs valutar vine din nou cu o surpriza neplacuta pentru romanii care au credit in franci elvetieni. Potrivit estimarilor, in jur de 150. 000 de romani ar fi afectati de cresterea francului. continuă pe Adevărul

Curs valutar BNR. Francul elvetian a explodat, liberalii cer explicatii de la BNR

Curs valutar BNR arata de ieri un franc elvetian care a crescut cu aproape 30%. Ieri, mai multe banci din Romania au afisat un curs valutar in care francul a trecut de 5 lei.

CURSUL BNR: Francul elvetian continua sa creasca si atinge un nou maxim istoric

Francul elvetian continua sa creasca si atinge un nou maxim istoric, fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,4228 lei in ultima sedinta valutara a saptamanii, cu un plus de 9,41 bani, dupa ce joi valora 4,3287 lei.

Clientii Volksbank vor beneficia de un curs fixat la 3,8035 lei pentru francul elvetian, la urmatoarele trei rate lunare

Volksbang anunta, intr-un comunicat, ca a decis sa mentina pe o perioada de trei luni, intre 20 ianuarie si 17 aprilie, un curs valutar fix de 3,8035 lei pentru un franc elvetian, pe fondul crizei declansate de aprecierea abrupta a monedei elvetiene.

MAXIM ISTORIC pentru francul elvetian. Moneda, cotata la 4,42 lei

Francul elvetian a atins, vineri, un maxim istoric. BNR a afisat, vineri, 16 ianuarie, un curs pentru francul elvetian de 4,4228 lei. Tot vineri, euro este cotat la 4,5095 lei. Francul elvetian s-a apreciat.

MAXIM ISTORIC pentru francul elvetian. Sute de mii de romani, disperati

Francul elvetian a atins, vineri, un maxim istoric. BNR a afisat, vineri, 16 ianuarie, un curs pentru francul elvetian de 4,4228 lei. Tot vineri, euro este cotat la 4,5095 lei. Francul elvetian s-a apreciat.

Darius Valcov: Impunerea prin lege a unui curs pentru francul elvetian prezinta riscuri

Dupa ce francul elvetian a atins, vineri, cea mai mare valoare din istorie, 4,4228 lei, premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului de Finante sa discute cu Banca Nationala pentru a gasi o solutie pentru cei.

Romanii cu rate cer Guvernului sa intervina, dupa ce francul elvetian a atins cotatii-RECORD. Ce decizie a luat Ponta

Update 11. 38 - Premierul ii cere ministrului Finantelor sa discute cu BNR despre problema francului elvetian. Deocamdata nu se stie daca vor ministrul Finatelor si guvernatorul BNR discuta in aceasta.

Febra valutara continua: francul elvetian a ajuns la recordul de 4,42 lei, dolarul la recordul de 3,88 lei, iar euro se mentine peste 4,5 lei

Cotatiile principalelor valute in care romanii au rate bancare sunt la noi maxime, BNR afisand la ora 13. 00 valorile de 4,42 lei pentru francul elvetian, 3,88 lei pentru dolarul american ambele, maxime istorice) si 4,5095 lei pentru euro.

Thomas Jordan, omul care a scumpit francul elvetian: CHF este in mod clar supraevaluat in raport cu dolarul si euro/ Decizia de a scumpi francul este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale

Am fost constienti de faptul ca aceasta decizie ar putea avea efecte majore asupra pietelor. Dar in momentul in care iei o asemenea decizie, e necesar ca ea sa surprinza piata. Fie si faptul ca am fi putut sugera ca ne gandim sa renuntam la plafonul fix al francului in fata euro ar fi deschis poarta speculatorilor care ar fi profitat. Era imposibil sa fi transmis semnale anterior luarii deciziei. , spune Guvernatorul Bancii Nationale a Elvetiei, Thomas Jordan, intr-un interviu pentru LeTemps. ch necesita abonament). Jordan a mai spus ca francul elvetian este in mod clar supraevaluat in raport cu dolarul si euro si ca decizia de a scumpi moneda elvetiana este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale mari.

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume dupa fluctuatiile din ultimele zile, arata o analiza Bloomberg, citata de Mediafax. Francul a luat locul rublei, care a detinut acest loc in ultimul an.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )