Libnet.ro
UNICEF

08:16

Curs valutar BNR miercuri, 23 octombrie: Ce se intampla cu leul in raport cu euro si dolarul

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR miercuri, 23 octombrie: Ce se intampla cu leul in raport cu euro si dolarul

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 23 octombrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7600 lei in luna septembrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7376 lei minim de 4,7230 . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR marti, 22 octombrie. Ce se intampla cu Euro

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar pentru azi, 22 octombrie. Noile cotatii vor fi actualizate in jurul orei 13:15, dar pana atunci vei putea urmari evolutia monedelor de cirulatie si cea a Indicelui Robor. Curs valutar BNR pentru marti, 22 octombrie Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs. in jurul .

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 23 octombrie: se anunta -2 grade C

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru miercuri, 23 octombrie. Meteorologii au anuntat nori josi, vreme frumoasa pe parcursul zilei, dar si zone izolate unde se anunta -2 grade Celsius. Prognoza meteo ANM, miercuri, 23 octombrie Expertii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca ziua de miercuri, 23 octombrie, va fi .

Trei lansari de carte la Muzeul Municipal miercuri, 23 octombrie

Miercuri, 23 octombrie 2019, ora 17. 00, la Muzeul Municipal Calarasi, va avea loc lansarea volumelor Cartea secretelor de Eugen Ovidiu Chirovici, ,,Romania inainte si dupa Maresalul Antonescu si ,,Operatiunea Oculta de Florian Bichir. Alaturi de autori vor fi prezenti reprezentanti ai Editurii RAO.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 23 octombrie 2019. Berbecii sunt vindecati, Taurii sunt plini de vointa

Iata pentru MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP 23 octombrie 2019. Berbecii sunt cuprinsi de vibratie, Gemenii traiesc din plin

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 23 OCTOMBRIE 2019; pentru urmatoarea luna, Soarele intra in zodia Scorpionului si incepe perioada in care sa dam drumul la aceele obiective ce nu s-au implinit in.

HOROSCOP. Mesajul zilei pentru zodii de la Fecioara Maria pentru ziua de 23 octombrie 2019. Berbecii primesc vindecare, Gemenii infrunta lipsa de sinceritate

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 23 octombrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. HOROSCOPFecioara Maria, regina tuturor.

HOROSCOP 23 octombrie 2019. Berbecii trebuie sa comunice in cuplu, Gemenii iau decizii importante

HOROSCOP Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 23 octombrie 2019. Pentru urmatoarea luna, Soarele intra in zodia Scorpionului si incepe perioada in care sa dam drumul la aceele obiective care nu s-au.

CURS VALUTAR 23 octombrie 2019. Moneda euro, crestere alarmanta. Se apropie de maximul istoric

CURS BNR 23 octombrie 2019Moneda Euro isi continua trendul ascendent, comparativ cu moneda nationala. Astfel, miercuri, Banca Nationala a Romaniei a cotat un euro la 4,7600 lei. Destul de aproape.

CALENDAR ORTODOX 23 OCTOMBRIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi?

Sfantul Iacob este numit fratele Domnului Gal. 1, 9), pentru ca a fost fiul Dreptului Iosif, logodnicul Fecioarei Maria. Insa este potrivit.

Curs BNR luni, 21 octombrie. Iata cotatiile de azi!

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar! Poti vedea aici, dar si pe site-ul oficial al BNR, noile cotatii, alaturi de variatiile pozitive si negative ale lor. De asemenea, iata ce schimbari indica si Indicele Robor! Curs BNR luni, 21 octombrie Azi, 21 octombrie, vin noile cotatiile ale monedelor principale de circulatie: Dolar, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )