Libnet.ro
UNICEF

23:00

Curs valutar: cat e euro azi. Curs BNR pe 13 martie cu scadere

Playtech Playtech,
Curs valutar: cat e euro azi. Curs BNR pe 13 martie cu scadere

Avem un curs BNR nou pentru 13 martie si sunt cateva vesti bune. Din pacate, la acest curs valutar nu scade fix moneda care te interesa: euro. inainte de acest curs valutar trebuie sa stii ca. continuă pe Playtech

Curs BNR: cat e euro azi, 12 martie. Curs valutar la care vinzi sau cumperi

Pentru 12 martie avem un curs BNR cu euro in crestere si dolar. Dar asta-i nu tot. Acest curs valutar iti arata si cum au crescut sau scazut alte monede. in special lira sterlina. Acest.

CURS VALUTAR. Leul s-a depreciat in raport cu euro

Leul s-a depreciat, miercuri, in raport cu euro, cursul afisat de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de 4,7632 lei, mai mult cu 0,64 bani +0,13%) fata de cotatia din sedinta anterioara,.

HOROSCOP 13 MARTIE. Berbecii trebuie sa ia atitudine, Gemenii au parte de discutii placute

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 13 MARTIE 2019; astazi Soarele se conecteaza cu Pluto si Jupiter iar entuziasmul poate sa preia fraiele total ! Usurel ! Da, vrei sa iti flexezi muschii puternici.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru 13 martie. Berbecii au parte de succes, Taurii trebuie sa invete sa nu se minta

Iata pentruMIERCURI 13 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 13 martie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Miercuri, 13 martie, valorile termice vor continua sa se situeze in jurul celor climatologic specifice datei. Cerul, variabil in primele ore ale intervalului, se va innora treptat la inceput in vest,.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 13 martie. Berbecii au parte de succes, Taurii trebuie sa invete sa nu se minta

Iata pentruMIERCURI 13 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj.

CALENDAR ORTODOX 13 MARTIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfanta Ipomoni s-a nascut in jurul anului 1372 in familia lui Constantin Dragastes, unul dintre conducatorii si mostenitorii regatului sarb al lui Stefan Dusan. Este demn de amintit.

Curs valutar BNR astazi, 13 martie: leul continua sa scada fata de euro, dar se intareste in raport cu dolarul

Cursul euro/leu creste din nou, incet dar sigur, catre maximul istoric atins in ianuarie acest an. Fata de dolar, leul s-a mai intarit putin, in sedinta de miercuri, ins doar datorita scaderii monedei americane fata de euro pe plan international.

HOROSCOP 13 MARTIE. Varsatorii vor avea parte de schimbari, Gemenii au probleme cu banii

HOROSCOP Ziua de 13 vine cu vesti incredibile pentru anumite zodii, care vor avea parte de mult noroc. Iata care sunt norocoasele zilei de 13 martie. HOROSCOP Berbec Aveti multe probleme de rezolvat. Reusiti.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 13 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,29 mg/l; pH 7,82; TURBIDITATE: 0,52. S2 - CLOR LIBER:0,34 mg/l; pH.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )