Libnet.ro
UNICEF

14:45

CURS VALUTAR. Cursul euro, din nou in scadere

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Cursul euro, din nou in scadere

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat joi un curs de referinta de 4,6273 lei/euro, in scadere cu 0,02% fata de nivelul atins miercuri, cel mai scazut prag al monedei euro din luna mai pana in prezent. continuă pe Antena3

CURS VALUTAR. Euro continua sa scada

Moneda nationala s-a apreciat, joi, in raport cu euro, iar Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs de 4,6273 lei/euro, mai mic cu 0,09 bani 0,02%) comparativ cu valoarea anuntata in sedinta.

Curs valutar. Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Luni, euro a scazut la4,6512 lei. Nivelul atins luni este cel mai mic din 25 mai, cand a fost4,6288lei. Dolarul american, cotat indirect in piata romaneasca prin raportare la paritatea.

Tensiunile comerciale, din nou in atentia investitorilor

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs descendent vineri, dupa ce presedintele american Donald Trump a amenintat China cu noi taxe vamale.

Caru' cu vedete: Bianca a iesit la masa cu Victor, dar s-a ntors din nou la Tristan; Demi Lovato a fost spitalizata dupa o supradoza de heroina; Catinca Roman: n momentul n care am simtit ca nu mai fac fata, am cerut ajutorul unui psiholog!

Marcel Toader o da in judecata pe : Da-mi masina inapoi!Au divortat de cinci ani, insa iata ca scandalurile. ntonia, in vizorul unui afacerist controversat! Ce marturisiri neasteptate a facut. Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste din Romania, cu milioane de fani in tara, dar si peste hotare.

VIDEO Liverpool - Borussia Dortmund 1-3 / Loris Karius a gafat din nou

Liverpool, finalista la ultima editie a Champions League, a fost invinsa de Borussia Dortmund, scor 3-1, intr-o partida din cadrul turneului amical International Champions Cup. Confruntarea a avut loc la Charlotte Carolina de Nord), pe Bank of America Stadium.

Trump ameninta din nou China cu taxe vamale

Donald Trump este pregatit sa impuna noi tarife vamale pentru importuri din China in valoare de 500 de miliarde de dolari, amenintand sa escaladeze actualul conflict comercial cu statul asiatic, transmite Reuters.

Firea miluieste din nou Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a ocupat in ultima vreme de propria sa imagine in ochii electoratului din Bucuresti si a promovat saptamana trecuta o serie de trei videoclipuri in care se lauda cu realizarile din mandatul ei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )