Libnet.ro
UNICEF

15:30

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,6225 lei/euro, in scadere cu 0,01% fata de nivelul atins luni, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent. continuă pe Antena3

CURS VALUTAR. Euro este la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,6228 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins vineri, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent.

Euro SCADE sub 4,63 lei, la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni! AURUL a ajuns la...

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4. 6228 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins vineri, cel mai mic din decembrie 2017 pana in prezent. Consiliul de.

Business report:Romnia are al treilea cel mai mic salariu minim din UE. Ce tara am depasit n ultimul an; CFR SA a lansat procedura simplificata online pentru serviciul de urmarire speciala Pod Constanta

ANCOM: 4,8 milioane de conexiuni la internet fix. Crestere de 13% in mediul rural. Desi internetul mobil asigura nevoia de a avea acces la informatiile online oricand si. 000 de apartamente s-au debransat, dar 2. 000 au revenit, in sase luni. in Bucuresti, s-au intors la RADET mai multi decat au plecat. La finalul anului trecut, mai erau.

CURS VALUTAR. Cat a ajuns sa coste un euro. Vesti bune pentru milioane de romani

CURS VALUTAR Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, marti, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,6225 1 Dolar S. A USD 3,9099 1 Dolar australian AUD.

10 curiozitati despre Mexic. De unde vine numele celui mai mic caine din lume, Chihuahua

Cel mai mic catel din lume provine din Mexic si a luat numele unui stat. Datorita mexicanilor, putem gusta ciocolata si porumbul, ei sunt responsabili de raspandirea lor in intreaga lume.

Huawei pregateste cel mai ieftin telefon cu ecran 18:9

La doar cateva zile dupa lansarea noului Huawei Honor 10, acelasi producator chinezesc a dezvaluit un smartphone entry-level cu un design atragator si o configuratie interesanta. Honor 10 este o alternativa la Huawei P20 cu un pret mai mic si specificatii aproape identice. Chiar si asa, numarul celor care isi permit sa investeasca 400 de [].

Surprize in cel mai recent sondaj privind intentia de vot a romanilor: Ce diferenta mai este intre PSD si PNL (FOTO, VIDEO)

Partidul Social Democrat scade sub 40% in preferintele electoratului, e drept, nu cu mult, pana la 39%, arata cel mai recent studiu CURS. Chiar si asa, se observa ca scandalurile si gafele doamnei Dancila.

Care este cel mai lung cuvant din limba romana. Are 44 de litere! Crezi ca reusesti sa-l citesti cu voce tare?

Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza este cel mai lung cuvant existent in limba romana. E numele unei boli pulmonare care e provocata de inhalarea prafului de siliciu vulcanic, care depunandu-se in.

Elena Udrea a vorbit despre cel mai greu moment din viata ei: M-am speriat si m-a marcat enorm faptul ca am pierdut un copil

Elena Udrea a sarbatorit ziua onomastica departe de tara, in Costa Rica. Ea a vorbit si despre cel mai greu moment din viata ei, dar si despre o revenire in politica. Viata este frumoasa daca vrei.

Care sunt judetele cu cel mai bine platiti angajati anul acesta

Angajatii din Bucuresti si din judetele Cluj, Timis si Ilfov vor fi, in acest an, cel mai bine platiti din punct de vedere al castigului salarial mediu net lunar, la polul opus, respectiv al salariatilor cu cele mai mici castiguri, situandu-se cei din.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )