Libnet.ro
UNICEF

06:30

CURS VALUTAR. Euro creste din nou. La cat a ajuns moneda europeana

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Euro creste din nou. La cat a ajuns moneda europeana

Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, miercuri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7607 1 Dolar S. A USD 4,1939 1 Dolar. continuă pe Antena3

Curs BNR, 20 martie: cat costa euro cu noul curs valutar

Acest curs valutar pentru 20 martie nu este unul prea bun, deoarece toate monedele principale sunt in crestere. Acest curs BNR ne arata ca, din pacate, leul s-a depreciat in fata tuturor.

CURS VALUTAR. Leul s-a depreciat in raport cu euro

Leul s-a depreciat, marti, in raport cu euro, cursul afisat de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de 4,7564 lei, mai mare cu 0,39 bani +0,08%) fata de cotatia din sedinta anterioara, cand .

TURCAN: PNL o cheama din nou pe Dancila in fata Parlamentului

PNL o cheama din nou, in aprilie, in fata Parlamentului, pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, pentru a da explicatii cu privire la modificarile aduse legilor Justitiei, a anuntat, astazi, liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan.

Dancila si Timmermans se intalnesc din nou, astazi, la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se vor intalni din nou, astazi, la Bruxelles. Este a treia discutie a premierului cu Timmermans, in trei saptamani.

Curs valutar BNR astazi, 19 martie: leul revine pe depreciere fata de principalele valute

Cursul de schimb leu/euro a crescut, marti, dupa doua sedinte de scadere. Si dolarul creste fata de moneda nationala, insa nesemnificativ. Evolutia confirma faptul ca aprecierea a fost doar temporara.

CURS VALUTAR. Leul s-a apreciat fata de euro

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, luni, un curs de 4,7525 lei pentru un euro, in scadere cu 0,44 de bani -0,09%) fata de cotatia de vineri, cand moneda unica europeana valora 4,7569 lei. Po.

DRAMA la PRO TV! Bietul FLORIN BUSUIOC! S-a intamplat, din nou... Vestea SOC a zilei (FOTO)

Florin Busuioc este unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV din Romania. El a fost operat pentru a doua oara,pe cord. in urma cu cateva zilemedicii au luat decizia de a-imonta un al.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )