Libnet.ro
UNICEF

01:05

CURS VALUTAR. Euro creste din nou. La cat a ajuns moneda europeana

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Euro creste din nou. La cat a ajuns moneda europeana

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat, miercuri, un curs de 4,7622 lei, mai mult cu 0,23 de bani +0,05%) in comparatie cu anuntul din sedinta anterioara, cand moneda unica. continuă pe Antena3

CURS VALUTAR. Euro creste din nou. La cat a ajuns moneda europeana

Moneda nationala a consemnat, luni, o usoara depreciere fata de euro, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei fiind de 4,7619 lei/euro, cu 0,32 bani 0,07%) mai mare decat vineri, cand un euro a fost.

Curs valutar BNR azi, 15 aprilie: Leul se depreciaza in raport cu moneda europeana

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis cursul valutar luni, 15 aprilie, la ora 13:00. Leul s-a depreciat in raport cu moneda europeana +0,0032 lei pentru euro), in timp ce dolarul american a inregistrat o crestere minima, de doar 0,0001 lei. Francul elvetian a scazut cu 0,0042 lei, iar lira sterlina s-a apreciat cu 0,0110 [] .

LIVIU DRAGNEA VA FI AUDIAT DIN NOU: Un nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Un nou termen in procesul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman are loc luni, cand Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, ar urma sa fie audiat din nou.

CORINA CRETU: in fiecare tara UE pentru un euro alocat din bani europeni sunt proiecte de trei euro

Comisarul european Corina Cretu, candidat pe lista Pro Romania pentru Parlamentul European, spune ca in fiecare tara din UE pentru un euro alocat din bani europeni sunt proiecte de trei euro.

Dezbaterea motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, amanata din nou

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL, au fost amanate din nou miercuri, in conditiile in car ministrul Justitiei se afla deja in sala de plen a Senatului.

Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a fost amanata din nou

UPDATE - Motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, a fost amanata din nou. Este pentru a treia oara cand senatorii iau aceasta decizie. UPDATE Este o zi ca multe altele, in care.

Curs valutar BNR astazi, 15 aprilie: leul incepe saptamana in scadere fata de euro

Moneda nationala incepe saptamana in scadere fata de euro, dupa ce se apreciase pe finalul saptamanii trecute, in ciuda datelor ingrijoratoare publicate de Banca Nationala a Romaniei cu privire la deficitul de cont curent, in urcare cu peste 30%, la.

Curs valutar BNR azi, 17 aprilie: Cotatia principalelor valute internationale

Acesta este cursul BNR pentru principalele valute. Vezi cum au evoluat euro, dolarul sau francul elvetian in comparatie cu leul. Banca Nationala a Romaniei a emis cursul valutar marti, 16.

Transportatorii blocheaza din nou Capitala. Soseaua Kiseleff si Piata Victoriei sunt blocate. Protestul vizeaza si activitatea Uber si Bolt

Update:in Piata Victoriei au ajuns cateva zeci de taxiuri si microbuze. Soseaua Kiseleff e blocata. Sunt zeci de taximetristi care au venit din Dolj, Cluj, Timisoara, Ilfov, dar si din alte orase ale.

Transportatorii blocheaza din nou Capitala. Soseaua Kiseleff este blocata. Protestul vizeaza si activitatea Uber si Bolt

Update:in Piata Victoriei au ajuns cateva zeci de taxiuri si microbuze. Soseaua Kiseleff e blocata. Sunt zeci de taximetristi care au venit din Dolj, Cluj, Timisoara, Ilfov, dar si din alte orase ale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )