Libnet.ro
UNICEF

00:07

CURS VALUTAR. Euro creste din nou puternic pe piata interbancara. La ce valoare a ajuns moneda eurpeana

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Euro creste din nou puternic pe piata interbancara. La ce valoare a ajuns moneda eurpeana

Cursul de schimb leu/euro a deschis in crestere pe sesiunea interbancara, urcand cu 0,05% si ajungand la nivelul de 4,77 lei. Cursul BNR oficial anuntat miercuri pentru un leu era de 4. 7569 lei. Leul. continuă pe Antena3

CURS VALUTAR. Euro continua sa creasca si atinge un nou nivel record

CURS VALUTAR 22 ianuarie 2019. Banca Nationala a Romanieia anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7142 lei, aceasta fiind a noua oara, in luna ianuarie, cand euro atinge un nou nivel record.

CURS VALUTAR. Euro se indreapta in viteza spre 4,80 lei

CURS VALUTAR 23 ianuarie 2019. Banca Nationala a Romanieia anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7569, aceasta fiind a zecea oara, in luna ianuarie, cand euro atinge un nou nivel record. Valorea de .

Curs valutar SOC! EURO ATINGE UN NOU MAXIM ISTORIC

Euro creste, miercuri, la un nou maxim istoric. Banca Nationala a Romaniei a cotat moneda europeana la 4. 7569 lei. Si dolarul american urca. Acesta a fost cotat la 4. 1883 De asemenea, francul elvetian a.

Cursul valutar: Euro se vinde si cu peste 4,85 lei la bancile comerciale

Euro se vinde, joi, si cu peste 4,85 lei la bancile comerciale din Romania, iar, pe piata interbancara, a ramas peste nivelul de 4,76 lei. Banca Nationala a Romaniei a anuntat,.

CURSUL VALUTAR. Euro a atins un nou maxim istoric

Euro continua sa creasca si atinge un nou nivel record. Miercuri, 9 ianuarie, euro a atins pragul de4,6722 lei, care a depasit precedentul record, de4,6695 lei, stabilit in 21.

CURS VALUTAR. BNR anunta ce se intampla cu explozia cursului valutar

CURS VALUTAR Purtatorul de cuvant al Bancii Nationale a Romaniei, Dan Suciu, sustine ca deprecierea leului nu poate fi legata de un atac speculativ, in conditiile in care euro a atins miercuri nivelul record.

Bomba in showbiz! Irina Rimes, din nou singura: Nu stii tu sa fii barbat!

Irina Rimes este din nou singura. Cantareata de 17 de ani din Republica Moldova nu mai formeaza un cuplu cu Cristi Comaroni, chitarist in trupa alaturi de care aceasta isi sustineconcertele, scrie.

Petra Kvitova, ntr-o finala de Grand Slam la doi ani dupa ce a fost ranita la mna de un hot: Mi-a luat destul timp sa cred din nou n oamenii de lnga mine

Petra Kvitova este in finala grand slam-ului de la Melbourne, la doi ani dupa ce a fost ranita la mana, cu un cutit, de un hot, in propria locuinta. Jucatoarea ceha isi aminteste ca ii era frica sa fie singura undeva, dupa acel incident. Mi-a luat destul timp sa cred din nou in oamenii de langa mine, mai ales in barbati, cu siguranta, a spus Kvitova.

Structura ANULUI SCOLAR se MODIFICA din nou. Ecaterina Andronescu: Se scurteaza vacanta, se decaleaza BACALAUREATUL si EVALUAREA NATIONALA

Venita la sefia Ministerului Educatiei de circa 3 luni, Ecaterina Andronescu vrea, din nou, sa revolutioneze sistemul. S-a vorbit zilele trecute de faptul ca vrea sa lase repetenti copiii de clasa I, iar acum .

Curs valutar BNR astazi, 22 ianuarie: scaderea leului continua! Nou maxim istoric pentru euro!

Leul slabeste tot mai mult in fata euro, cursul ajungand la un nou MAXIM istoric. De altfel, incepand din data de 7 ianuarie, euro a crescut in fiecare zi, cu o singura exceptie, doborand record dupa record in fata monedei romanesti. Pe cale de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )