Libnet.ro
UNICEF

23:01

O cursa Ryanair Bucuresti - Dublin a revenit pe Aeroportul Henri Coanda la o ora de la decolare

Adevărul Adevărul,
O cursa Ryanair Bucuresti - Dublin a revenit pe Aeroportul Henri Coanda la o ora de la decolare

Un Boeing 737 al companiei Ryanair care a decolat vineri seara in jurul orei 21:55 de la Bucuresti cu destinatia Dublin a revenit pe Aeroportul Henri Coanda la aproximativ o ora de la decolare, purtatoarea de cuvant a aeroportului Ana State declarand ca pilotii au cerut sa se intoarca. continuă pe Adevărul

Cinci curse aeriene au fost redirectionate de pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza cetii dense

Cinci aeronave care urmau sa aterizeze marti pe Aeroportul International Henri Coanda din Capitala a.

Incident pe Otopeni cu un avion Boeing al companiei Ryanair: Coada aparatului a lovit pista la decolare, iar aeronava a fost nevoita sa revina pe aeroport

Un avion Boeing 737-800 apartinand companiei low-cost Ryanair, care a decolat vineri seara de pe Otopeni, cu destinatia Dublin Irlanda), a cerut sa revina pe aeroportul bucurestean dupa ce in timpul procedurii de decolare a lovit pista cu coada, informeaza site-ul specializat Aeronews. ro pe retelele sociale. Aeronava s-a invartit cateva zeci de minute in aer pentru a consuma combustibilul, aterizand apoi in siguranta pe Otopeni. UPDATE: Ana State, purtatoare de cuvant a aeroportului Henri Coanda, a declarat la Antena 3 ca la bordul avionului se aflau 173 de pasageri si doi copii, care urmeaza sa fie preluati de o aeronava noua, care ii va duce la destinatie.

Directorul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, care administreaza Aeroportul Otopeni, a demisionat

Directorul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), Bogdan Mindrescu, a demisionat joi, in contextul in care presa a prezentat miercuri un raport al corpului de control al ministrului Transporturilor din care reiesau probleme grave cu pistele si sistemele de iluminat de siguranta ale aerogarii Otopeni.

Blue Air asigura, doar pe timpul verii, cursa directa Bucuresti -Palma de Mallorca

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca, va lansa din 16 iunie un nou zbor, de pe Aeroportul International Otopeni spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara, Palma de Mallorca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )