Libnet.ro
UNICEF

23:00

O cursa TAROM Bucuresti-Barcelona s-a intors pe aeroport din cauza unui geam fisurat

Adevărul Adevărul,
O cursa TAROM Bucuresti-Barcelona s-a intors pe aeroport din cauza unui geam fisurat

Un avion Tarom care a decolat la ora 08. 49 din Capitala spre Barcelona s-a intors pe Aeroportul Henri Coanda, dupa o ora de zbor. Aeronava s-a intors din cauza unui geam fisurat, scrie Digi 24. continuă pe Adevărul

Incident pe Otopeni. O cursa TAROM s-a intors pe aeroport

O cursa de linie a Tarom s-a intors pe aeroportul Henri Coanda, dupa ce pilotul a decis acest lucru Potrivit surselor Antena 3, este vorba despre un avion Boeing 737-700, iar decizia a fost luata dupa ce.

O cursa TAROM Bucuresti-Barcelona s-a intors pe aeroport din cauza ca avea un geam fisurat

Un avion Tarom care a decolat la ora 08:49 din Capitala spre Barcelona s-a intors pe aeroportul Henri Coanda, dupa o ora de zbor. Aeronava s-a intors din cauza fisurarii unui geam, scrie Digi 24.

UPDATE O cursa TAROM Bucuresti-Barcelona s-a ntors pe Otopeni pentru ca avea un geam fisurat / Pasagerii au fost debarcati

O cursa TAROM Bucuresti-Barcelona s-a intors pe aeroport pentru ca avea un geam fisurat, informeaza Digi24. 41 Precizarile companiei aeriene: Cursa TAROM ROT 421 Bucuresti Barcelona, de astazi, 26 Aprilie 2018, operata cu o aeronava de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul International Henri Coanda la ora locala 08:49, s-a intors din drum dupa aproximativ o ora de zbor, din cauza unei usoare fisuri aparute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri.

Cursa Tarom intoarsa din drum, pe Otopeni

Cursa TAROM ROT 421 Bucuresti - Barcelona, de ast azi, 26 Aprilie 2018, operata cu o aeronava de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul International Henri Coanda la ora locala 08:49, s-a intors din drum dupaa aproximativ o ora de zbor, din cauza unei usoare fisuri aparute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri, conform informarii primite din partea companiei.

Bruxelles avertizeaza: Romania risca suspendarea tuturor platilor facute de UE, din cauza unor modificari la legea Curtii de Conturi

Potrivit unor surse de la Bruxelles care au confirmat pentru G4Media , Romania risca suspendarea tuturor platilor facute de UE in proiectele europene din cauza unor modificari aduse la legea Curtii de Conturi.

Si-a ranit sora din cauza unui selfie. Cei doi frati s-au luat la cearta, iar totul s-a incheiat dramatic. Ce a putut sa ii faca barbatul

Un frate suparat si-a accidentat grav sora in timp ce se aflau in masina. Acestia s-au certat din cauza unei poze de tip selfie. Victima, impreuna cu o alta sora, au vrut sa faca un selfie cu tatal lor.

Numarul celor care au murit din cauza gripei a ajuns la 126. Ultima victima, un tnar din Teleorman

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 126, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, transmite Agerpres.

Scolile britanice renunta la ceasurile de tip analog din cauza ca adolescentii nu sunt capabili sa citeasca ora

Scolile britanice renunta la ceasurile de tip analog din salile de examen din cauza ca adolescentii nu sunt capabili sa citeasca ora, a anuntat Uniunea cadrelor didactice, citata de The Telegraph, scrie News. ro.

Clipe de groaza pentru 240 de pasageri: Fereastra unui avion, care se afla la 4.600 de metri in aer, a cazut din cauza turbulentelor (VIDEO)

Fereastra unui avion Boeing 787, care se afla la 4. 600 de metri in aer, a cazut din cauza turbulentelor, aceasta fiind luata de o insotitoare de zbor care a reusit sa o puna la loc. in cele din urma,.

George Bush a fost spitalizat din cauza unei infectii pe care a contractat-o a doua zi dupa inmormantarea sotiei sale

Fostul presedinte american George H. Bush a fost spitalizat din cauza unei infectii pe care a contractat-o a doua zi dupa inmormantarea sotiei sale, Barbara Bush, acesta aflandu-se la terapie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )