Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cursele cu drone, noul sport la care se vor uita si copiii tai

Adevărul Adevărul,
Cursele cu drone, noul sport la care se vor uita si copiii tai

Cursele cu drone ajung in televiziunea clasica, iar din noiembrie vei putea urmari acest nou sport, in caz ca fotbalul sau tenisul ti se pare prea invechite. continuă pe Adevărul

Serban Copot, internat in spital alaturi de fiul lui. Tedi are gastro enterocolita, iar artistul ii critica pe cei care isi trimit copiii bolnavi la gradinita!

Serban Copot a petrecut weekend-ul in spital alaturi de fiul lui, Tedi. Micutul in varsta de cinci ani a fost diagnosticat cu gastro-enterocolita si a fost internat de urgenta. Tatal lui s-a internat, la randul sau, in aceeasi rezerva, pentru a-i fi alaturi.

Ciolos a discutat cu cativa ministri care vor sa candideze la alegerile parlamentare. intrebat daca ei vor demisiona, premierul a raspuns: Evident!. Reactia lui Dragnea: Tehnocratii au mintit. Guvernarea a fost pentru ei un tren politic

Premierul Dacian Ciolos a precizat, vineri, ca a discutat cu cativa ministri despre o eventuala candidatura a acestora la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Astfel, in perioada urmatoare ei vor anunta decizia pe care au luat-o, iar cei care vor decide sa candideze vor demisiona din Guvern.

Mgingo, insula din Africa cu propriile reguli. Ce patesc cei care vor sa patrunda pe ea

Pe continentul african exista un mare lac, numit Victoria. Pe acest lac exista si o insula, pe care oamenii au denumit-o Mgingo. Aceasta insula este populata de 131 de oameni, ceea ce este destul de mult pentru m?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )