Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cursul BNR a crescut la cel mai ridicat nivel din aproape noua luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cursul BNR a crescut la cel mai ridicat nivel din aproape noua luni

Cursul de referinta pentru euro anuntat de BNR a crescut cu aproape 1,5 bani, la 4,4788 lei/euro, cel mai ridicat nivel din aproape noua luni, iar cel al francului a ajuns la maximul ultimilor doi ani, in contextul unui trend de depreciere a monedelor. continuă pe Wall-Street Ro

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele 8 luni in raport cu leul

Euro a atins cea mai mare cotatie a ultimelor 8 luni in raport cu leul. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4, 4645 lei pentru un euro, in crestere cu 0,99 bani fata de cotatia de ieri.

Leul atinge cel mai scazut nivel din ultimele 8 luni! Ce urmeaza?

Starea de adormire in care spunea guvernatorul BNR, dl. Mugur Isarescu, ca se afla leul, pare sa se apropie de sfarsit. incet-incet leul se trezeste, dar nu pentru a deveni vioi si vesel, ci.

Cum au facut chinezii cel mai subtire telefon din lume. Povestea ingineriei din Vivo X5 Max

Vivo X5 Max are toate sansele sa incheie anul cu titlul de cel mai subtire telefon din lume. A avut rivali, darniciunul ca el. Iata cum arata in interior acest smartphone. Vivo X5 Max vine sa culeaga lauriisubtirimii sale dupa modele precum Gionee Elife S5. 1, ajuns in Romanis sub numele Allview X2 Soul, si Oppo R5. Primul are 5,55 mm grosime, al doilea ajunge la 4,85 mm si Vivo X5 Max are doar 4,75 mm. Mai nou, compania a vrut [].

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1 e banuit ca a dat cea mai mare mita din Romania

Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania la concurenta cu Ion Tiriac, este banuit ca ar fi dat o mita uriasa pentru a scapa de un dosar penal.

Cel mai luxos yacht din lume! Costa 80 de milioane de lire sterline!

Cel mai luxos yacht din lume poarta denumirea de The Palmer Johnson, poarta semnatura Rolls-Royce Marine, iar constructia sa va fi terminata peste un an si jumatate. Cat despre pret, el se ridica undeva la 80 de milioane de lire sterline! .

PREMIERA iN CHIRURGIA OFTALMOLOGICA DIN ROMANIA Cel mai precis laser din lume, pentru reducerea dioptriilor, in Clinica de Oftalmologie Ama Optimex

ScapaDeOchelari, divizie a clinicii de oftalmologie Ama Optimex, a adus in Romania sistemul femtolaser VisuMax - Carl Zeiss Meditec, cel mai precis laser din lume, care permite corectarea dioptriilor printr-o interventie minim invaziva, intr-o singura procedura, si corectarea dioptriilor mari, imposibil de corectat pana acum cu ajutorul laserului. Prin introducerea acestei aparaturi de ultima generatie, Ama Optimex este una dintre cele 3 clinici din Europa Centrala si de Est si singura din Romania care ofera operatii pentru reducerea dioptriilor prin tehnicile ReLEx Smile si FemtoLasik, cu ajutorul laserului cu femtosecunde VisuMax. AmaOptimex, prin divizia sa ScapaDeOcheleri, ofera acum solutii complete pentru reducerea dipotriilor si interventii care pana acum puteau fi realizate numai in afara tarii. Pentru prima data, ReLEx SMILE ofera pacientilor posibilitatea de a face o operatie pentru reducerea dioptriilor miopie, astigmatism) printr-o interventie minim invaziva, intr-o singura procedura, fara decuparea si expunerea corneei, cu un laser de inalta precizie cu femtosecunde.

GSSC: Klaus Iohannis, cel mai apreciat politician din Romania

Klaus Iohannis este politicianul in care romanii au cea mai mare incredere, potrivit unui studiu efectuat de GSSC Avangarde. Potrivit sondajului, 68% dintre cei chestionati spun ca alegerea lui Klaus Iohannis.

Lenovo Yoga 3 11 este cel mai nou gadget din gama premium a chinezilor

Desi Yoga 3 Pro se vinde oricum foarte bine, cei de la Lenovo, prin intermediul ipoteticului Lenovo Yoga 3 11 vor sa-si diversifice portofoliul de hibride. De cateva zile au inceput sa apara zvonuri referitoare la un nou hibrid marca Lenovo. Acesta va purta numele de Yoga 3 11 si va fi caracterizat prin aceeasi abilitate de a se transforma in cateva secunde din notebook in tableta sau display pentru vizionari extinse de continut multimedia. Exceptand designul specific seriei Yoga, [].

Cum au creat chinezii cel mai subtire telefon din lume

Chinezii s-au inghesuit anul acesta sa lanseze cel mai subtire telefon din lume. Trei companii au lansat trei modele diferite, iar Vivo X5 Max e cel mai nou si cel mai subtire.

Un roman a cucerit cel mai inalt varf muntos din Antarctica. Traseul a fost extrem de dificil

Un clujean a cucerit cel mai inalt varf din Antarctica! Ciprian Patrascu a ajuns pana la 4. 897 de metri, cat masoara varful Vinson, dupa un traseu final extrem de dificil care a durat opt ore. Nu a fost.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )