Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cursuri suspendate in doua scoli din Dambovita din cauza vremii

Adevărul Adevărul,
Cursuri suspendate in doua scoli din Dambovita din cauza vremii

Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita a luat decizia de a suspenda cursurile in doua scoli din judet in urma problemelor cauzate de vremea rea. continuă pe Adevărul

Cursuri suspendate in doua unitati scolare din Mehedinti

Luni, 26 februarie a. c. , in doua unitati de invatamant din judetul Mehedinti, Scoala Primara Padina Mare si Scoala Gimnaziala Eibenthal, cursurile au fost suspendate din cauza intensificarilor de vant si a stratului consistent de zapada existent pe carosabil.

Cursuri suspendate in scoli pe 27 si 28 februarie din cauza ninsorilor abundente

Toate scolile din judetul Calarasi au fost inchise marti, 27 februarie si miercuri, 28 februarie, din cauza viscolului puternic din Baragan. Conform prefectului de Calarasi, George Iacob, la aceasta ora nu se inregistreaza probleme deosebite in judet: oameni blocati in nameti sau persoane izolate.

Care sunt tronsoanele feroviare pe care se circula cu probleme din cauza vremii

Traficul feroviar la aceasta ora se desfasoara in conditii de ninsoare viscolita si rafale puternice de vand de pana la 70 km/h, a anuntat CFR Infrastructura care adauga ca nicio linie de cale ferata nu a fost inchisa, dar a fost restrictionata circulatia pe anumite segmente. In cursul diminetii CFR Calatori anunta ca marti vor fi suspendate aproximativ 70 de trenuri din cauza vremii.

Raed Arafat, anunt despre ultimele interventii din cauza vremii severe

Raed Arafat a prezentat situatia ultimelor interventii desfasurate din cauza vremii severe. Ultima informare de la centrul nostru arata ca, la ora 21:00, avem 12 drumuri nationale afectate, dintre care.

Rusia vrea sa incendieze doua scoli romanesti

Serviciile speciale ruse au planificat incendierea a doua scoli cu predare in limba romana din Cernauti, a informat centrul de presa al Serviciului de Securitate al Ucrainei SBU). Agentii SBU au.

Ambasada Rusiei, dupa ce Kievul a acuzat serviciile secrete rusesti ca au incercat incendierea a doua scoli romanesti din Cernauti: Nascociri ordinare ciudate ale neo-nazistilor ucraineni

Ambasada Rusiei a acuzat luni autoritatile din Kiev de neo-nazism, dupa anuntul acestora potrivit caruia serviciile speciale rusesti au planificat incendierea a doua scoli cu predare in limba romana din regiunea Cernauti, criticand in acelasi timp reactia ministerului roman de Externe, intr-un mesaj foarte lung postat pe contul de Facebook, cu titlul Inca un acces de paranoia anti-rusa la Kiev.

Mana criminala a serviciilor secrete din Rusia: au planuit incendierea a doua scoli romanesti din regiunea Cernauti

Seful adjunct al Serviciului de Securitate al Ucrainei SBU), Viktor Kononenko, a anuntat, vineri, ca serviciile speciale ruse au planificat incendierea a doua scoli cu predare in limba romana din regiunea Cernauti, transmite agentia RBC, citata de Rador si Radio Chisinau.

Acuzatii grave la adresa Rusiei. Serviciile secrete ar fi vrut sa incendieze doua scoli romanesti din Cernauti

Serviciile secrete ucrainiene le aucuza pe cele ruse ca voiau sa incendieze doua scoli romanesti din Cernauti. Seful adjunct al Serviciului de Securitate al Ucrainei SBU), Viktor Kononenko, a spus, vineri,.

Sef din serviciul de securitate ucrainean: Serviciile secrete rusesti au pus la cale incendierea a doua scoli romanesti din regiunea Cernauti

Directorul adjunct al Serviciului de Securitate al Ucrainei , Viktor Kononenko, a declarat, vineri, ca serviciile speciale ruse au planificat incendierea a doua scoli cu predare in limba romana din regiunea Cernauti, transmite agentia RBC, citata de Rador si Radio Chisinau.

UPDATE Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului spune ca doua orase din Ghouta au fost lovite din nou. ONU confirma reluarea luptelor

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a spus ca doua orase din Ghouta de Est au fost lovite, marti, in urma unor raiduri aeriene, in pofida ordinului Rusiei cu privire la armistitiul umanitar, relateaza Reuters. Potrivit AFP, ONU a confirmat reluarea luptelor, ce impiedica trimiterea ajutoarelor umanitare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )