Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cursuri suspendate in noua scoli si gradinite din Bucuresti din cauza gripei

Hotnews Hotnews,
 Cursuri suspendate in noua scoli si gradinite din Bucuresti din cauza gripei

Cursurile au fost suspendate in noua scoli si gradinite din Capitala din cauza gripei, a anuntat Inspectoratul Scolar Bucuresti. Directorul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Cristina Pelin, a explicat, pentru HotNews. ro, ca in clasele unde au fost suspendate cursurile au fost confirmate minumum cate 3 cazuri de gripa, ceea ce inseamna focar si duce, automat, la inchiderea cursurilor. continuă pe Hotnews

Cursuri suspendate din cauza gripei, in mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Elevii vor sta acasa trei zile

Cursurile din mai multe unitati scolare au fost suspendate, avand in vedere cazurile de gripa, potrivit unei informari a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa

In dimineata de marti au fost inchise noua unitati de invatamant din Capitala, din cauza gripei. Situatia este una confirmata de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti care a anuntat suspendarea orelor de curs, pentru scolile si gradinitele din cateva sectoare din Bucuresti. Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa .

Panica la bordul unui avion Ryanair care pleca din Bucuresti spre Londra. Ce s-a intamplat cu pasagerii

Panica mare la bordul unui avion Ryanair care a decolat de la Bucuresti si ar fi trebuit sa ajunga la Londra. Se pare ca aeronava s-a umplut de fum chiar in momentul decolarii, de indata ce s-a ridicat de la sol. UPDATE: Un pasager aflat la bordul aeronavei cuprinse de fum a povestit imediat dupa .

Razi cu lacrimi. Ce si-a putut pune un sofer de BMW din Bucuresti la numarul de inmatriculare FOTO

Soferii de BMW vor neaparat sa iasa in evidenta si de cele mai multe ori ajung sa se faca de ras in trafic. Este si cazul unui conducator auto care a fost surprins in trafic in Bucuresti avand numarul de inmatriculare montat cu susul in jos. Un sofer de BMW si-a montat numerele de inmatriculare .

Premierul Republicii Moldova: Daca doresc, omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti Ion Chicu se referea la militarii rusi fara insemne, ce au invadat estul Ucrainei

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, facand referire la militarii rusi fara insemne, care au contribuit de.

LA FINALUL CELUI DE-AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2019: CBRE: Stocul de birouri din Bucuresti a ajuns la 3,16 milioane de metri patrati

Stocul de spatii moderne de birouri din Bucuresti a ajuns la 3,16 milioane de metri patrati la finalul celui de-al treilea trimestru din 2019, in contextul unei populatii de 2,11 milioane de locuitori si al unei rate a somajului de 1,3%, potrivit raportului Romania Office Destinations, realizat de compania de consultanta imobiliara CBRE Romania.

Premierul R. Moldova, Ion Chicu: Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti daca vor

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni, intr-un interviu la postul de radio Europa Libera, premierul Republicii Moldova, Ion Chicu. El a comentat astfel avertismentele unor experti in securitate de la Chisinau, potrivit carora constructia unui aeroport la Balti ar include o serie de riscuri pentru securitatea tarii, cum ar fi o invazie a omuletilor verzi militari rusi fara insemne - n. r. ), relateaza Deschide. md.

Primar la limita legii! Cum a fost prins la iesirea din Bucuresti?

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a fost prins circuland cu viteza excesiva la iesirea din Bucuresti.

Primarul Bacaului, prins circuland cu viteza si fara RCA la iesirea din Bucuresti

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a fost prins in trafic, la iesirea din Bucuresti, circuland cu viteza execesiva si fara RCA valabil, relateaza Mediafax. Edilul a recunoscut ca a gresit si a platit amenda.

Ministrul Mediului va solicita Institutului de Sanatate Publica un raport pentru a vedea cum afecteaza poluarea din Bucuresti sanatatea oamenilor

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat, luni, ca va solicita Institutului de Sanatate Publica un raport pentru a vedea in ce masura calitatea aerului din Bucuresti afecteaza starea de sanatate a populatiei. Rapoarte asemanatoare vor fi cerute si primariilor din Iasi si Brasov.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2089 seconds )