Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea de Apel Bucuresti despre ordonanata lui Toader: neclara, incalca Constitutia, discrimineaza si retroactiveaza

Adevărul Adevărul,
Curtea de Apel Bucuresti despre ordonanata lui Toader: neclara, incalca Constitutia, discrimineaza si retroactiveaza

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti care au sesizat Curtea Constitutionala cu privire la Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei argumenteaza ca aceasta incalca mai multe articole din Constitutie si jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO). continuă pe Adevărul

Curtea de Apel Bucuresti critica dur Ordonanta Toader: Incalca Constitutia, retroactiveaza, discrimineaza, este neclara

Ordonanta de Urgenta 92, prin care Guvernul a modificat legile Justitiei, este neclara si discriminatorie, spun judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, cei care au sesizat Curtea Constitutionala atunci cand s-au lovit de prevederile acestei ordonante,.

Augustin Lazar: Rezolutia de clasare despre care vorbeste Toader, semnata de alt Lazar. Ministrul Justitiei exploateaza o eroare de grefa

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca ordonanta de clasare invocata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a fost emisa, confirmata sau verificata de el, ci de un alt procuror: Cristian.

Liviu Dragnea, despre remanierea lui Toader: La ora asta nu se pune problema, dar nu stim ce se va intampla (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, pastreaza suspansul privind posibila remaniere a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, afirmand ca in prezent nu se pune problema problema ca acesta sa fie inlocuit, dar.

Basescu, despre conflictul Lazar-Toader: Iohannis nu are dreptul la tacere!

Senatorul PMP Traian Basescu afirma ca presedintele Klaus Iohannis nu are dreptul la tacere in contextul disputei dintre procurorul general Augustin Lazar si ministrul Justitiei Tudorel Toader, scrie Ziare. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )