Libnet.ro
UNICEF

16:45

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea lui Ponta de suspendare a ordinului prin care i s-a retras titlul de doctor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea lui Ponta de suspendare a ordinului prin care i s-a retras titlul de doctor

Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, cererea lui Victor Ponta de suspendare a ordinului ministrului Educatiei prin care i-a fost retras titlul de doctor. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la Inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Wall-Street Ro

Curtea de Apel Bucuresti, asteptata sa se pronunte asupra cererii lui Ponta de suspendare a ordinului de retragere a titlului de doctor

Curtea de Apel Bucuresti este asteptata sa se pronunte, vineri, asupra cererii lui Victor Ponta de suspendare a ordinului ministrului Educatiei prin care i-a fost retras titlul de doctor.

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea lui Victor Ponta de a-si pastra titlul de doctor. Decizia instantei nu este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, ca neintemeiata, cererea fostului premier Victor Ponta de suspendare a ordinului ministrului Educatiei prin care i-a fost retras titlul de doctor in drept.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins contestatia Carpatica Asig privind intrarea in insolventa

Curtea de Apel Bucuresti a respins, miercuri, contestatia depusa de Carpatica Asig impotriva deciziei Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) de a retrage autorizatia de functionare a firmei si declansarii procedurii de faliment.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti decid, astazi, daca lui Victor Ponta ii va fi sau nu retras titlul de doctor

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti se vor pronunta pe 28 octombrie asupra cererii lui Victor Ponta de suspendare a ordinului ministrului Educatiei prin care i-a fost retras titlul de doctor.

Instanta a decis retragerea titlului de doctor in cazul lui Victor Ponta. Decizia nu este definitiva (VIDEO)

Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarea lui Victor Ponta de suspendare a Ordinului de Ministru prin care i s-a retras titlul de doctor. Decizia, insa, nu este una definitiva. Cel mai probabil Ponta va.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )