Libnet.ro
UNICEF

18:30

Curtea de Apel Cluj mentine arestul pentru Catalin Chereches, decizia e definitiva

Hotnews Hotnews,
 Curtea de Apel Cluj mentine arestul pentru Catalin Chereches, decizia e definitiva

Curtea de Apel Cluj a mentinut masura arestarii preventive in cazul primarului municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, avocatii sai anuntand ca vor incerca alte forme de atac dupa ce au contestat interceptarile din dosar facute cu telefonul denuntatorului, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Curtea de Apel Cluj mentine arestul pentru Catalin Chereches

Curtea de Apel Cluj a mentinut masura arestarii preventive in cazul primarului municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

Curtea de Apel Cluj mentine arestul pentru Catalin Chereches, decizia este definitiva

Curtea de Apel Cluj a mentinut masura arestarii preventive in cazul primarului municipiului Baia Mare, Catalin Chereches. Avocatii primarului vor incerca alte forme de atac dupa ce au contestat.

Catalin Chereches ramane in arest. Curtea de Apel Cluj a respins contestatia impotriva masurii de arest preventiv

Catalin Chereches ramane in arest, asta a decis Curtea de Apel Cluj in noaptea de 3 spre 4 mai, dupa mai multe ore de dezbateri. El a fost arestat preventiv in 27 aprilie pentru luare de mita in forma continuata.

Ce a decis Curtea de Apel Cluj in cazul magistratului salajean suspectat de coruptie

Patritiu Daraban, vicepresedinte al Tribunalului Salaj, va sta inca 60 de zile sub control judiciar, au decis, in noaptea de marti spre miercuri, magistratii Curtii de Apel Cluj. Magistratul este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, luare de mita in forma continuata si abuz in serviciu.

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, ramane in arest preventiv

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, acuzat de luare de mita in forma continuata, ramane in arest preventiv pentru 30 de zile. Astfel, Curtea de Apel Cluj a respins ca nefondata contestatia formulata de Chereches impotriva deciziei judecatorului de drepturi si libertati al Tribunalului Cluj privind arestarea sa.

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, va petrece campania electorala dupa gratii

Curtea de Apel Cluj a judecat astazi apelul primarului municipiului Baia Mare la decizia prin care a fost arestat preventiv pe 27 aprilie. Catalin Chereches ramane in arest preventiv pe timpul campaniei electorale.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Chereches poate candida la Primarie

Catalin Chereches poate sa participe la alegeri, dupa ce instanta a admis apelul formulat de avocatii lui. Candidatura lui a fost contestata in instanta de catre PSD Maramures.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, ramane in arest preventiv

Curtea de Apel Cluj a mentinut masura arestarii preventive in cazul primarului municipiului Baia Mare, Catalin Chereches. Curtea de Apel Cluj a respins, ca nefondata, contestatia la masura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )