Libnet.ro
UNICEF

19:45

Curtea Constitutionala amana pana in ianuarie decizia privind majorarea pensiilor cu 40%

Antena3 Antena3,
Curtea Constitutionala amana pana in ianuarie decizia privind majorarea pensiilor cu 40%

Judecatorii Curtii Constitutionale au dezbatut, miercuri, sesizarea Guvernului privind rectificarea bugetara. Este vorba despre textul Ordonantei de Urgenta privind rectificarea bugetara, care a fost modificat de Parlament pentru a stipula majorarea pensiilor cu 40%, in locul celor 14% acordate de Executiv. continuă pe Antena3

Judecatorii CCR au amanat decizia privind majorarea pensiilor cu 40% O noua sedinta pentru analizarea sesizarii dupa alegerile parlamentare

Curtea Constitutionala a amanat, miercuri, o decizie privind majorarea pensiilor cu 40%. Sedinta in care va fi luata o decizie a fost programata pentru data de 13 ianuarie, dupa alegerile parlamentare.

CCR a amanat luarea unei decizii privind majorarea pensiilor cu 40%. Hotararea, abia dupa alegerile parlamentare

Curtea Constitutionala a amanat, miercuri, luarea unei decizii in ceea ce priveste majorarea pensiilor cu 40%. Judecatorii constitutionali se vor intruni din nou sa analizeze subiectul abia pe 13 ianuarie,.

Cresterea salariilor functionarilor publici a fost respinsa de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala CCR) a respins legea prin care Parlamentul, la initiativa PSD, a decis majorarea cu 15% a salariilor functionarilor publici si personalului contractual din aparatul Administratiei Prezidentiale, SGG si din serviciile Parlamentului, au declarat pentru G4Media. ro surse din cadrul CCR.

UPDATE CCR a amanat decizia privind majorarea pensiilor. PSD cere 40%, PNL a marit cu 14%

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea Guvernului privind rectificarea bugetara adoptata de Parlament cu un amendament al PSD care prevede cresterea pensiilor cu 40%. Executivul argumenteaza, in obiectia de neconstitutionalitate, ca Legislativul a ignorat exigentele de previzibilitate ale legii si perspectivele evolutiei situatiei bugetului consolidat si a economiei generale, cu consecinta afectarii principiului securitatii juridice.

Curtea Constitutionala a dat unda verde pentru cresterea ajutoarelor sociale

Judecatorii CCR au respins, miercuri, cu majoritate de voturi sesizarea PNL depusa impotriva legii care majoreaza Indicatorul Social de Referinta ISR) de la 500 de lei la 1. 200 de lei, in baza caruia se calculeaza ajutoarele sociale. Prin decizia Curtii Constitutionale ajutoarele sociale pot creste in etape, in urmatorii trei ani.

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat discutarea majorarii cu 40% a pensiilor

Judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au decis sa amane pana dupa alegerile parlamentare ana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )