Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea Constitutionala: Comisia parlamentara de ancheta a sefului SPP este neconstitutionala

Antena3 Antena3,
Curtea Constitutionala: Comisia parlamentara de ancheta a sefului SPP este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, marti, sesizarile PNL si USR privind infiintarea Comisiei parlamentare de ancheta a activitatii sefului Serviciului de Protectie si Paza SPP), au. continuă pe Antena3

Curtea Constitutionala: Comisia parlamentara de ancheta a SPP este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, marti, sesizarile PNL si USR privind infiintarea Comisiei parlamentare de ancheta a activitatii sefului Serviciului de Protectie si Paza SPP), au.

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala comisia SPP (VIDEO)

Curtea Constitutionala a admis, marti, sesizarile PNL si USR si a declarat neconstitutionala infiintarea Comisiei parlamentare de ancheta a activitatii sefului Serviciului de Protectie si Paza.

CCR: Comisia SPP este necunostitutionala

Lovitura pentru majoritatea parlamentara!Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala comisia care sa investigheze ce se intampla la SPP. Nu toate comisiile speciale au fost reclamate la.

CCR ar urma sa se pronunte asupra sesizarii PNL privind constituirea Comisiei de ancheta a activitatii SPP

Curtea Constitutionala ar urma sa se pronunte, marti, asupra sesizarii PNL privind constituirea Comisiei parlamentare de ancheta pentru verificarea activitatii directorului Serviciului de Protectie si Paza SPP), Lucian Pahontu, si a modului in care acesta ar fi implicat institutia in activitati care exced cadrul legal de functionare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )