Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea Constitutionala din Costa Rica a respins cererile depuse de Udrea si Bica, cele doua ramn n nchisoare

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala din Costa Rica a respins cererile depuse de Udrea si Bica, cele doua ramn n nchisoare

Instanta Constitutionala din Costa Rica a respins motiunile habeas corpus depuse de avocatii Elenei Udrea si ai Alinei Bica, aflate in detentie din 3 octombrie, scrie publicatia locala ameliarueda. com. continuă pe Hotnews

Cazurile Udrea si Bica: Curtea Constitutionala din Costa Rica le respinde cererile de eliberare conditionata

Curtea Constitutionala din Costa Rica a respins vineri doua cereri de habeas corpus depuse de avocatii fostului ministru al turismului din Romania Elena Udrea si fostului procuror pentru crima organizata si coruptie Alina Bica, care sunt detinute in.

Curtea Suprema din Costa Rica a publicat decizia conform careia parlamentarii sunt obligati legalizeze casatoria ntre persoane de acelasi sex

Curtea Suprema din Costa Rica a publicat oficial miercuri decizia conform careia parlamentarii au 18 luni pentru a extinde drepturile de casatorie la cuplurile de acelasi sex, relateaza Los Angeles Blade.

Black Friday in Romania: A fost facuta o plata din Costa Rica. Peste 86 de milioane de lei s-au tranzactionat in primele ore ale diminetii(VIDEO)

Peste 86 de milioane de lei au fost tranzactionate in primele ore ale diminetii de Black Friday, iar plati au fost facute atat din Romania, cat si din straniatatem inclusiv din Costa Rica. Anuntul a fost.

Lovitura suprema pentru Udrea si Bica. Curtea Constitutionala din Costa Rica le respinge cererile de eliberare din inchisoare

O noua lovitura pentru Elena Udrea si Alina Bica in Costa Rica, dupa ce Tribunalul din San Jose si Tribunalul Constitutional din Costa Rica au respins cererile lor de eliberare si au decis ca cele doua fugare.

Elena Udrea si Alina Bica raman in arest. A doua cerere a fost respinsa de instanta din Costa Rica

A doua cerere a Elenei Udrea si a Alinei Bica au fost respinse de instanta constitutionala din San Jose. Astfel, cele Bica si Udrea vor ramane in arest, potrivit libertatea. ro. Elena Udrea si Alina Bica.

Elena Udrea si Alina Bica raman in arest in Costa Rica. Tribunalul Constitutional le-a respins cererea de eliberare

Elena Udrea si Alina Bica raman in arest in Costa Rica, dupa ce Tribunalul Constitutional le-a respins vineri cererea de eliberare.

Elena Udrea si Alina Bica raman in arest in Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica raman in arest in Costa Rica, dupa ce Tribunalul Constitutional le-a respins ieri cererea de eliberare.

Alerta in Costa Rica: Cutremur puternic in tara din America Centrala

Un cutremur de 5,1 magnitudine s-a produs sambata in Costa Rica. Epicentul seismului a fost localizat la 12 kilometri vest de orasul Guapiles, informeaza Reteaia Seismologica Nationala a Universitatii din Co.

Curtea Constitutionala discuta sesizarea privind protocolul Parchet General-SRI

Curtea Constitutionala discuta astazi sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand incheierea protocolului secret cu SRI din anul 2016.

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea Camerei Deputatilor in legatura cu protocolul secret incheiat in 2016 intre Parchetul General si SRI

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand incheierea protocolului secret cu SRI din anul 2016. Partile au avut termen pana la 22 octombrie sa transmita Curtii punctele de vedere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )