Libnet.ro
UNICEF

09:45

Curtea Constitutionala din Italia a invalidat o parte din legislatia electorala contestata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Curtea Constitutionala din Italia a invalidat o parte din legislatia electorala contestata

Magistratii Curtii Constitutionale italiene au anuntat astazi ca o parte din legea electorala bazata pe reprezentare proportionala, contestata de opozitia italiana, este invalida, insa mare parte a procedurii de vot ramane intacta pentru urmatoarele alegeri din Italia, inforemaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Constitutionala din Italia a invalidat o parte din legislatia electorala contestata

Magistratii Curtii Constitutionale italiene au anuntat astazi ca o parte din legea electorala bazata pe reprezentare proportionala, contestata de opozitia italiana, este invalida, insa mare parte a procedurii de vot ramane intacta pentru urmatoarele alegeri din Italia, inforemaza Reuters.

Curtea Constitutionala a decis: Igor Dodon, obligat sa numeasca in functie ministrii desemnati de prim-ministrul Republicii Moldova VIDEO

Dupa ce Igor Dodon a sugerat ca nu va semna decretul de numire in functia de ministru al Apararii a liberalului Valeriu Munteanu, Curtea Constitutionala a explicat marti, 24 ianuarie, la solicitarea Partidului Liberal, care sunt atributiile presedintelui in acest sens. Astfel, Curtea a decis ca seful statului poate refuza candidatura unui ministru doar o singura data, in cazul in care este motivata decizia.

Curtea Constitutionala a avizat pozitiv modificarea Constitutiei in ceea ce tine de afilierea la sindicate

Curtea Constitutionala a avizat pozitiv marti, 24 ianuarie, proiectul de modificare a Constitutiei care se refera la dreptul la afiliere la sindicate, inaintat de Guvern. Astfel, proiectul poate fi inaintat Parlamentului spre examinare, transmite IPN.

Curtea Constitutionala a primit un buget de 19,65 milioane lei, in crestere cu 1,89% fata de 2016

Curtea Constitutionala va avea in anul 2017 un buget de 19,65 milioane lei, in crestere cu 1,89% fata de anul 2016, se arata in proiectul de buget publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Toate corpurile persoanelor disparute dupa avalansa din Italia au fost recuperate

Echipele de salvare din Italia au reusit sa recupereze trupurile tuturor persoanelor date disparute dupa avanlansa care a lovit hotelul din centrul tarii. Potrivit DPA, bilantul final este de 29 de morti.

Premonitie iNFIORATOARE: Cu doua zile inainte de a fi victima ZAPEZII, Ludovica, romanca de sase ani prinsa de avalansa din Italia, isi serba ziua imbracata ca Elsa, Regina Gheturilor (VIDEO)

Era Regina Gheturilor inainte de a sfarsi in capcana zapezii nemiloase din Rigopiano. Povestea fetitei prinsa de avalansa in hotelul din Italia sfideaza limitele realitatii. Cu doar.

Un grup din care fac parte si fosti avocati ai Casei Albe il da in judecata pe Trump

Un grup din care fac parte si fosti avocati ai Casei Albe anunta ca va depune o plangere impotriva presedintelui Donald Trump, acuzandu-l ca ca a permis companiilor sale sa accepte plati de la guverne straine, actiune ce incalca Constitutia SUA, informeaza Reuters.

Bilantul final al avalansei din Italia: 29 de morti si 11 supravietuitori, printre care o romanca si cei doi copii ai ei

Echipele de salvare au scos ultimele doua trupuri neinsufletite din ramasitele hotelului italian distrus de avalansa saptamana trecuta, ridicand la 29 bilantul final al mortilor in aceasta tragedie, transmite Reuters, citand brigada nationala de pompieri.

Bilantul mortilor in avalansa din Italia a ajuns la 23. Sase persoane sunt date disparute in continuare

Bilantul mortilor in cazul hotelului lovit de avalansa din centrul Italiei a ajuns la 23. Astfel, pompierii au scos, miercuri, alte cinci cadavre din daramaturile cladirii.

VIDEO EMOTIONANT! Trei catelusi, SALVATI de sub daramatuirile hotelului inghitit de AVALANSA din Italia

Echipele de salvare au reusit sa salveze, marti, trei catelusi care au supravietuit printre daramaturi si zapada dupa ce hotelul Rigopiano din centrul Italiei a fost lovit de avalansa masiva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )