Libnet.ro
UNICEF

09:00

Curtea Constitutionala va discuta pe 25 septembrie cele 30 de contestatii aduse la legea maidanezilor

B1 B1,
Curtea Constitutionala va discuta pe 25 septembrie cele 30 de contestatii aduse la legea maidanezilor

Sesizarile in cazul legii maidanezilor, care prevede eutanasierea in termen de 14 zile a maidanezilor care nu sunt adoptati sau revendicati, vor fi discutate de catre Curtea Constitutionala in 25 septembrie. Un . continuă pe B1

Legea privind eutanasierea cainilor maidanezi, CONTESTATA la Curtea Constitutionala. Sesizarea va fi discutata pe 25 septembrie

Un grup de 30 de parlamentari din toate grupurile politice, cu exceptia UDMR, a atacat la Curtea Constitutionala proiectul de lege care prevede eutanasierea in termen de 14 zile a cainilor comunitari care nu sunt.

Legea privind cainii fara stapan, contestata la Curtea Constitutionala de 30 de parlamentari

Un grup de 30 de parlamentari din toate grupurile politice cu exceptia UDMR au atacat la Curtea Constitutionala proiectul de lege care prevede eutanasierea in termen de 14 zile a cainilor comunitari care nu sunt revendicati sau adoptati.

Legea privind cainii fara stapan, contestata la Curtea Constitutionala.

Un grup de 30 de parlamentari din toate grupurile politice cu exceptia UDMR au atacat la Curtea Constitutionala proiectul de lege care prevede eutanasierea in termen de 14 zile a cainilor comunitari care nu sunt revendicati sau adoptati, transmite Mediafax. Declaratia a fost facuta luni de fostul senator Marius Marinescu, sustinator al protectiei animalelor. Printre semnatarii documentului prin care este invocata neconstitutionalitatea propunerii legislative pentru modificarea Ordonantei de .

Basescu: Legea privind Rosia Montana va fi respinsa de Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, la Tebea, in Hunedoara, ca proiectul de lege privind exploatarea zacamantului de la Rosia Montana va fi respins de Curtea Constitutionala in mod categoric.

Basescu, despre Rosia Montana: Va fi respinsa cu siguranta de Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, raspunzand unei intrebari referitoare la Legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament, ca aceasta va fi respinsa de Curtea Constitutionala intrucat se va constata ca este neconstitutionala.

Legea privind cainii fara stapan, contestata la CCR de 30 de parlamentari

Un grup de 30 de parlamentari, cu exceptia UDMR, au atacat la Curtea Constitutionala proiectul de lege care prevede eutanasierea in termen de 14 zile a cainilor comunitari care nu sunt revendicati sau adoptati. CCR va lua in discutie sesizarea in 25 septembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )