Libnet.ro
UNICEF

21:00

CURTEA CONSTITUTIONALA: Validarea referendumului din 26 mai, pe ordinea de zi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CURTEA CONSTITUTIONALA: Validarea referendumului din 26 mai, pe ordinea de zi

Curtea Constitutionala a Romanei CCR) va discuta, miercuri, validarea referendumului convocat de presedintele Klaus Iohannis si care s-a desfasurat odata cu alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai. continuă pe Ziarul Bursa

CCR a amanat pentru 27 iunie validarea referendumului

Curtea Constitutionala a Romanei CCR) a amanat, miercuri, validarea referendumului convocat de presedintele Klaus Iohannis si care s-a desfasurat odata cu alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai. Noul termen a fost stabilit pentru 27 iunie.

Tariceanu il acuza pe Iohannis ca da dovada de disperare si lipsa de respect fata de rolul institutiilor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca semnarea joi a acordului politic propus de presedintele Klaus Iohannis este o noua dovada de disperare a presedintelui si lipsa de respect fata de rolul institutiilor, in conditiile in care Curtea Constitutionala a amanat validarea referendumului din 26 mai.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova acuza presiuni politice

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova transmite, intr-un comunicat de presa, ca regreta atacurile vehemente la adresa sa si condamna presiunile politice la care este supusa in ultimele zile. intr-un.

Curtea Constitutionala condamna presiunile politice la care este supusa:Cei care indeamna la dizolvarea Curtii sunt inamicii democratiei

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova anunta ca regreta atacurile vehemente la adresa sa si condamna presiunile politice la care este supusa in ultimele zile.

HAOS POLITIC IN REPUBLICA MOLDOVA: Presedintele Igor Dodon, suspendat de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis, ieri, suspendarea temporara a lui Igor Dodon din functia de presedinte, iar premierul Pavel Filip a fost numit presedinte interimar, fiind obligat sa dizolve Parlamentul.

Curtea Constitutionala din R. Moldova, in razboi total cu noua putere: CCM anunta ca l-a demis pe Dodon si il pune interimar pe Filip, pentru a dizolva Parlamentul

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a intervenit duminica dimineata, din nou, de partea partidului lui Plahotniuc, anuntand ca a decis demiterea presedintelui tarii pentru ca a refuzat sa dizolve Parlamentul. CCM spune ca presedinte interimar trebuie sa fie Pavel Filip.

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a invalidat guvernul condus de Maia Sandu

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a invalidat sambata decretele presedintelui Igor Dodon privind desemnarea ca premier a liderei Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Maia Sandu, si numirea guvernului condus de aceasta, transmite Radio.

Cum sa folosesti bicarbonatul de sodiu la curatenie. 28 de utilizari pentru eliminarea murdariei din cele mai dificile locuri

Multi specialisti stiu ca bicarbonatul de sodiu are numeroase beneficii. Este extrem de ieftin si poate fi folosit cu succes in numeroase retete, dar si la curatenia casei. iti prezentam, mai jos, mai multe metode prin care poti obtine o casa curata cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Bicarbonatul de sodiu e cunoscut pentru efectele sale [] .

CARMEN DAN: Raportul privind alegerile sa fie facut public de MAI

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, astazi, ca raportul privind organizarea votului din 26 mai va fi facut public de catre MAI.

VOTUL DIN DIASPORA Ministrul de Externe spune ca si-a facut datoria

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a indicat, ieri, intr-o conferinta de presa, cine sunt vinovatii pentru dezastrul organizarii si desfasurarii alegerilor europarlamentare din 26 mai, din diaspora.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )