Libnet.ro
UNICEF

19:15

Curtea Constitutionala a validat rezultatele primului tur al prezidentialelor

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala a validat rezultatele primului tur al prezidentialelor

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis, vineri, cu unanimitate de voturi, sa valideze rezultatul primului tur al alegerilor prezidentiale, informeaza CCR, precizand ca in ultimele 10 zile a respins sase contestatii care aveau ca obiect anularea scrutinului. continuă pe Hotnews

CCR a validat rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale: Judecatorii au respins toate cele zece contestatii

Klaus Iohannis si Viorica Dancila sunt oficial cei doi contracandidati care se vor duela in turul doi al alegerilor prezidentiale! Vineri, Curtea Constitutionala a validat rezultatele primului tur si astfel se.

CCR a validat rezultatul primului tur al alegerilor prezidentiale. Zece contestatii au fost respinse

Curtea Constitutionala a validat, joi, rezultatul primului tur ale alegerilor prezidentiale, care s-a desfasurat in 10 noiembrie. Judecatorii constitutionali au contat ca niciun candidat nu a obtinut peste 9,1 milioane de voturi, asa ca va fi organizat al doilea tur de scrutin.

DEPESEDIZAREA ANUNTATA DE PNL SE VA OPRI IN ZIDUL CCR Curtea Constitutionala, spalatoria coruptilor

Curtea Constitutionala a devenit, se pare, in ultimii doi ani, institutia care apara coruptii. Deciziile privind constituirea completurilor de cinci judecatori - 6852018 - si a completurilor specializate de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie - 417 din 3 iulie 2019 - au avut drept rezultat desfiintarea mai multor hotarari judecatoresti definitive sau in prima instanta cu privire la mari cazuri de coruptie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )