Libnet.ro
UNICEF

16:15

Curtea Suprema a amanat pronuntarea sentintei in dosarul lui Toni Grebla pentru 27 iunie

Antena3 Antena3,
Curtea Suprema a amanat pronuntarea sentintei in dosarul lui Toni Grebla pentru 27 iunie

Completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, luni, pentru 27 iunie, pronuntarea sentintei definitive in dosarul in care secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a. continuă pe Antena3

INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE: Pronuntarea sentintei in procesul lui Toni Grebla, amanata

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a amanat din nou, astazi, pronuntarea sentintei definitive in procesul in care secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, este judecat pentru trafic de influenta, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, constituirea unui grup infractional organizat si fals in declaratii.

Curtea Suprema din SUA: injuraturile sunt constitutionale Procesul care a dus la acest verdict

Curtea Suprema din Statele Unite i-a dat castig de cauza lui Erik Brunetti, creatorul brandului vestimentar FUCT, pe care autoritatile americane au refuzat sa il inscrie in registrul marcilor pe motiv c.

Guvernul, obligat de Curtea Suprema sa vanda pana in 8% din actiunile Petrom catre salariati, la pretul de acum 15 ani Reactia lui Tariceanu

Curtea Suprema a decis ca Executivul trebuie sa vanda actiuni ale OMV Petrom, pana in limita de 8% din capitalul social, la acelasi pret din momentul privatizarii. Atunci, in 2004, pretul platit de OMV a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )