Libnet.ro
UNICEF

21:30

Curtea Suprema, asteptata sa ia marti in discutie dosarul de incompatibilitate in care este vizat Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema, asteptata sa ia marti in discutie dosarul de incompatibilitate in care este vizat Klaus Iohannis

Magistratii Curtii Supreme iau marti in discutie recursul din dosarul in care Agentia Nationala de Integritate ANI) il acuza pe Klaus Iohannis de incompatibilitate. Practic, instanta urmeaza sa demareze recursul facut de inspectorii ANI la decizia Curtii de Apel Alba Iulia care a hotarat ca presedintele ales al Romaniei nu a fost in incompatibilitate. continuă pe Adevărul

Inalta Curte ia in discutie dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Inalta Curte de Casatie si Justitie ia in discutie marti dosarul in care primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost declarat in stare de incompatibilitate de Agentia Nationala de Integritate ANI). Pe 18 noiembrie, sedinta a fost amanata,.

Fostul ministru al Economiei Codrut Seres, asteptat luni la Curtea Suprema in dosarul Hidroelectrica

Fostul ministru al Economiei Codrut Seres este asteptat, luni, la Curtea Suprema unde magistratii vor lua in discutie al doilea termen al apelului din dosarul Hidroelectrica, in care acesta este acuzat ca a lasat fosta conducere a companiei sa prejudicieze societatea si statul cu 165 de milioane de dolari.

Medicul Serban Bradisteanu, asteptat luni la Curtea Suprema in dosarul in care este acuzat de favorizarea lui Adrian Nastase

Medicul Serban Bradisteanu este asteptat luni la Curtea Suprema, cand magistratii vor lua in discutie un nou termen al apelului din dosarul in care specialistul este acuzat de favorizarea lui Adrian Nastase.

Sapte martori ai accidentului aviatic din Sibiu, audiati la Parchetul de pe langa Curtea Suprema: Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale pentru ucidere din culpa

Sapte martori vor fi audiati, marti, in dosarul elicoterului MApN prabusit inSibiu, in urma caruia opt militari au murit, iar alti doi au fost raniti, potrivit unui comunicat alParchetului de pe.

Medicul Serban Bradisteanu, la Curtea Suprema. Este acuzat ca l-ar fi favorizat pe Nastase

Medicul Serban Bradisteanu este asteptat astazi la Curtea Suprema in dosarul in care e acuzat de favorizarea lui Adrian Nastase. Chirurgul a fost trimis in judecata dupa tentativa de sinucidere a fostului.

Arges: Magistratii judeca dosarul in care Bercea Mondial este acuzat ca a incercat sa mituiasca un gardian

Dosarul in care Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si fiica sa, Izaura, sunt inculpati pentru mituirea unui angajat al Penitenciarului Colibasi, va fi judecat de marti, de catre magistratii Tribunalului Arges, relateaza Mediafax.

Gheorghe Stelian, cercetat in dosarul in care Alina Bica a fost arestata, era filat de mai multa vreme de serviciile secrete

Gheorghe Stelian, zis Stelu, cercetat in dosarul in care Alina Bica a fost arestata, era filat de mai multa vreme de serviciile secrete, sustin jurnalistii de la Cancan. Acestia au publicat mai multe poze in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )