Libnet.ro
UNICEF

16:15

Curtea Suprema decide astazi daca judeca mai devreme dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema decide astazi daca judeca mai devreme dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Judecatorii Curtii Supreme vor lua in discutie, luni, cererea Agentiei Nationale de Integritate ANI) de preschimbare a termenului din dosarul in care candidatul PNL la prezidentialele din 2014, Klaus Iohannis, este acuzat de incompatibilitate. continuă pe Adevărul

Curtea Suprema ar putea decide astazi daca judeca mai devreme dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Judecatorii Curtii Supreme vor lua in discutie, luni, cererea Agentiei Nationale de Integritate ANI) de preschimbare a termenului din dosarul in care candidatul PNL la prezidentialele din 2014, Klaus Iohannis, este acuzat de incompatibilitate.

Fostul ministru al Economiei Codrut Seres, asteptat luni la Curtea Suprema in dosarul Hidroelectrica

Fostul ministru al Economiei Codrut Seres este asteptat, luni, la Curtea Suprema unde magistratii vor lua in discutie primul termen al apelului din dosarul Hidroelectrica, in care a este acuzat ca a lasat fosta conducere a companiei sa prejudicieze societatea si statul cu 165 de milioane de dolari.

Medicul Serban Bradisteanu, asteptat luni la Curtea Suprema in dosarul in care este acuzat de favorizarea lui Adrian Nastase

Medicul Serban Bradisteanu este asteptat luni la Curtea Suprema unde magistratii vor lua in discutie un nou termen al apelului din dosarul in care specialistul este acuzat de favorizarea lui Adrian Nastase.

iCCJ dezbate cererea ANI de judecare mai devreme a dosarului privind incompatibilitatea lui Iohannis

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate luni cererea Agentiei Nationale de Integritate de judecare mai devreme a dosarului privind incompatibilitatea presedintelui PNL, Klaus Iohannis. Instanta a stabilit.

Iohannis afla astazi daca va fi judecat inainte de alegeri

Klaus Iohannis afla astazi daca dosarul sau de incompatibilitate va fi judecat inainte de alegeri. Magistratii au stabilit initial ca judecarea dosarului sa fie reluata pe 18 noiembrie, dupa cel de-al doilea.

Ar putea fi o zi cu noroc pentru Becali. Latifundiarul afla azi daca iese mai repede din inchisoare

Gigi Becali va afla azi daca va iesi mai repede din inchisoare. Magistratii Curtii de Apel Constanta vor decide daca Becali scapa de sporul de 6 luni de inchisoare din Dosarul Valiza. Tribunalul Constanta.

Halloween a venit mai devreme in Counter-Strike: Global Offensive si aduce gaini zombie

Counter-Strike este una dintre cele mai populare seriide jocuri, iar pentru Global Offensive a fost pregatit un easter egg aproape deHalloween. Halloween se va desfasura la finalul lunii octombrie, in noaptea de 31, dar pana atunci poti sa vezi ce s-a pregatit pentru Counter-Strike: Global Offensive. Gainile obisnuite din acest joc au devenit acum zombie verzi si sunt gata de impuscat. Cand faci asta ele se transforma intr-un nor verde de ramasite si pene, scrie Kotaku. Atentie! Cu toate aceste [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )