Libnet.ro
UNICEF

17:00

Curtea Suprema a decis redeschiderea unui dosar care il vizeaza pe Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema a decis redeschiderea unui dosar care il vizeaza pe Liviu Dragnea

Curtea Suprema a decis, luni,redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Ancheta va fi derulata in rem fata de fapte - n. r. ) pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. Decizia instantei este definitiva. continuă pe Adevărul

Curtea Suprema a decis redeschiderea unui alt dosar care il vizeaza pe Liviu Dragnea

Curtea Suprema a decis, luni,redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Ancheta va fi derulata in rem fata de fapte - n. r. ) pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. Decizia instantei este definitiva.

nalta Curte a aprobat redeschiderea unui dosar penal al lui Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, luni, o cerere a DNA de redeschidere a urmaririi penale intr-un dosar care il vizeaza pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Instanta suprema a admis cererea DNA de redeschidere a urmaririi penale in rem si numai cu privire la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice. DNA a depus cererea pe data de 3 iulie si are ca obiect confirmare redeschidere urmarire penala , potrivit Agerpres.

Plangere la Curtea Suprema impotriva modului de stabilire a completelor de judecata. Plangerea vizeaza dosarul lui Liviu Dragnea

Fostul avocat al Bombonicai Prodana in dosarul DGASPC, Adrian Toni Neacsu, a depus, vineri, o plangere la Curtea Suprema, impotriva hotararilor care au stabilit componenta completelor de 5 judecatori in materie penala in anul 2018, in document fiind ceruta anularea acestora, anunta Mediafax.

Candidatura lui Brett Kavanaugh la Curtea Suprema, sustinuta de Comisia judiciara a Senatului american

Candidatul lui Donald Trump la Curtea Suprema Brett Kavanaugh a obtinut vineri o victorie - un prim vot, in Comisia judiciara a Senatului, care deschide astfel calea unui vot final in vederea confirmarii sale in sesiune plenara, in pofida acuzatiilor de abuz sexual care-l vizeaza, relateaza AFP.

Discurs plin de patima al unui senator republican in timpul audierii candidatului lui Trump la Curtea Suprema, acuzat de agresiune sexuala: Acesta nu este un interviu pentru un job. Acesta este iadul! (VIDEO VIRAL)

Judecatorul Brett Kavanaugh, candidat la Curtea Suprema a Statelor Unite, a fost audiat joi in Comisia judiciara a Camerei superioare a Congresului, intr-o atmosfera mai mult decat tensionata. Tot joi,.

Brett Kavanaugh, candidatul lui Donald Trump pentru Curtea Suprema a SUA, sustinut in Comisia Juridica a Senatului, in plin scandal privind presupusele agresiuni sexuale

Judecatorul Brett Kavanaugh, candidatul presedintelui american Donald Trump pentru Curtea Suprema a StatelorUnite, a obtinut vineri avizul Comisiei Juridice a Senatului SUA, informeaza Reuters. Confruntat cu.

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Instanta a decis redeschiderea dosarului privatizarii Tel Drum

Lovitura cumplita pentru presedintele PSD Liviu Dragnea! inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca dosarul privatizarii Tel Drum in care Dragnea este acuzat de abuz in serviciu va fi redeschis. Acesta.

FBI isi extinde ancheta cu privire la candidatul lui Trump la Curtea Suprema

Avocatul lui Deborah Ramirez, una dintre femeile care-l acuza pe judecatorul Brett Kavanaugh de agresiuni sexuale sau de comportament sexual nepotrivit a declarat ca FBI-ul a contactat-o pe clienta sa, ceea ce inseamna ca anchetatorii politiei federale americane si-au extins investigatiile dincolo de acuzatiile formulate de catre Christine Blasey Ford, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )