Libnet.ro
UNICEF

16:00

Curtea Suprema pronunta sentinta in dosarul fostului deputat Vlad Cosma si al tatalui sau, Mircea Cosma

Antena3 Antena3,
Curtea Suprema pronunta sentinta in dosarul fostului deputat Vlad Cosma si al tatalui sau, Mircea Cosma

Zi decisiva la Instanta Suprema: Vlad si Mircea Cosma asteapta sentinta definitiva in dosarul de coruptie despre, care spun ei, ar fi fost instrumentat de DNA Ploiesti cu dedicatie. Fostul presedinte. continuă pe Antena3

Curtea Suprema pronunta astazi sentinta in dosarul fostului deputat Vlad Cosma si al tatalui sau, Mircea Cosma

Fostul deputat Vlad Cosma si tatal acestuia, Mircea Cosma, fost presedinte al CJ Prahova, urmeaza sa isi afle astazi sentintele definitive. in prima instanta cei doi au fost condamnati la cinci ani, respectiv opt ani de inchisoare, fiind acuzati ca ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova un milion de euro.

Sentinta in dosarul de coruptie in care Vlad si Mircea Cosma au fost condamnati in prima instanta la 5 si respectiv 8 ani de inchisoare, amanata pentru a treia oara

Magistratii instantei supreme au amanat din nou joi, pentru a treia oara, pronuntare sentintei in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost condamnat in prima instanta la opt ani inchisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit cinci ani inchisoare, anunta News. ro. Noul termen pentru pronuntarea deciziei in acest dosar este 26 martie.

Curtea Suprema: interceptarile din dosarul in care un fost prim-procuror este acuzat de coruptie sunt nule

Magistratii Curtii Supreme au decis ca interceptarile convorbirilor telefonice efectuate in dosarul in care fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, si fostul sef al Serviciului Judetean Anticoruptie Botosani, Daniel Bogdan Buliga, au fost trimisi in judecata, pentru fapte de coruptie, sunt nule.

Un nou termen la Curtea Suprema in dosarul in care Calin Popescu Tariceanu este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Astazi la Curtea Suprema are loc un nou termen in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu este acuzat de catre procurorii DNA de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Dragnea, la Curtea Suprema. Jandarmii s-au facut iar scut in jurul lui (VIDEO)

UPDATE: Liviu Dragnea a ajuns in jurul orei 09. 45 la Curtea Suprema, fiind inconjurat de jandarmi. Presedintele PSD nu a vrut sa raspunda intrebarilor jurnalistilor. in 15 februarie, Instanta Suprema.

Dragnea a ajuns la Curtea Suprema. Jandarmii s-au facut iar scut in jurul lui (VIDEO)

UPDATE: Liviu Dragnea a ajuns in jurul orei 09. 45 la Curtea Suprema, fiind inconjurat de jandarmi. Nu a vrut sa raspunda intrebarilor jurnalistilor. Liviu Dragnea este asteptat sa dea declaratii.

Liviu Dragnea este asteptat astazi la Curtea Suprema, la un nou termen in dosarului angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman

Liviu Dragnea urmeaza sa fie audiat astazi in dosarul privind angajarile fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, in care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual. Procesul se apropie de final, dupa termenul de astazi urmand ca teoretic sa mai aiba loc doar pledoariile finale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3533 seconds )